- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
aujjobba #135 üzenetére
Hát annak aki a 20ezreset kihasználja, biztosan, én nem használnám ki, de én pl amikor vettem az 5S-t, pont egy olyan csomaggal, amit gyönyörűen kihasználok, az akkori kártyafüggetlen értékének a feléért hoztam ki a szolgáltatótól, ha pedig hozzáadom a két éven át tartó plusz költséget, amit a telefonvásárlásért felszámolnak, még akkor is beljebb voltam vele 20.000 Forinttal. A szolgáltatók pedig most nagyon nyaliznak az ügyfelek megtartásáért, így már én is a franc tudja mennyi kedvezményt kaptam az utóbbi két évben, szóval bőven benne van az, hogy jó ajánlatot kapj. Nem mondom, hogy ez minden esetben így van, nagyon sokszor ráfizetéses lehet egy szolgáltatói csomag egy kártyafüggetlennel szemben, de be tud jönni időnként.
-
.Szaki.
addikt
válasz
aujjobba #128 üzenetére
Mondjuk a telefonokat azért a többség vagy nagyon jó szolgáltatói csomagban hozza el, vagy pedig céges, az új autók döntő többsége pedig szintén olyan, amit a cégek adnak a náluk dolgozónak. Ezek általában Passatok, Superb-k, Mondeok, vagy pedig alsó közepes kocsik. (Focus, Golf, i30, Astra) Látni is a rendszám keretekből, hogy flottalízinges a többség, amivel szerintem egyébként semmi gond nincsen, sőt. A lakás viszont szerintem az egyedüli olyan dolog, amit nem szégyen hitelre venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest