- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Bár az lenne a legnagyobb baj, hogy azért "rínak" az emberek, hogy nem olcsó a csúcskategóriás telefon.
Rámegy az áfa, a pofátlan haszonkulcs meg minden sz@r és ennyi, ez van.
De mégegyszer mondom ne ebből induljunk ki, hogy ott 6szor annyi az átlagkereset.
Ottkint ha nem is 6szor, de sokszorosa az albérlet ár, saját lakás meg sokaknak álom. Na meg van ott az ingatlanadó, az se kevés. Egészségbiztosítás se olyan mint nálunk.
Ruha, műszaki cikkek olcsók, ez tény és való, de az élet nem ebből áll.
Ja és ezeket az átlagkereseteket azért kiváncsi lennék milyen módszertan alapján számítják..
Van egy érzésem ugyanolyan a "szórzója" a leggazdagabbnak is meg a legszegényebbnek is.
Amivel ugye az a baj, hogy nem valós képet kapsz. Elvégre én is odaállhatok a brunei szultán és Bill Gates közé és akkor a hármunk vagyona sok milliárd $, kár, hogy ha nem közösbe nézzük, akkor én már nem állok ilyen jól
Na de ez már más tészta, ez van, csúcskategóriás telefonok ott a legolcsóbbak ahol sokat adnak el belölük. -
margithid
veterán
Azért kint se keresnek 5-8k $-t hidd el, illetve nem mindegy, hogy hol élsz. Californiában és New yorkban lehet, de ott amúgy minden drága is, lakás, kaja.
1200-1300$ a minimálbér, de sok illegális bevándorló ennyit se keres feketén, és van belőlük bőven.
Az USA nem csak Cali, NY meg floridai partmenti részből áll.
Ja és ismerős se vesz iphonet, kint él, lakás floridában és kanadában, de az iphonera azt mondja, hogy drága...Attól, hogy valaki jól keres még odafigyel az ár/érték arányra. -
margithid
veterán
Tegnap kint volt egyik t-mobile üzletben, mellette volt az S8+.
Sok különbséget nem vettem észre a kettő között, akinek nem fontos a toll annak ezek is tökéletesek szerintem, főleg, hogy egyre jobb árban van az S8+.
Egyébként gyönyörű mindegyik készülék, a Samsung ezt nagyon eltalálta most.
Nekem a sima S8 is elég lenne, ha nagyobb aksival és stock androiddal rendelkezne
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Építő/felújító topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged