- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
aujjobba #128 üzenetére
Én sokszor úgy érzem, hogy megy a nyavajgás megszokásból, de közben meg van itt pénz nem is kevés.
Hitel van meg körbetartozás és nulla megtakarítás. Én is rengeteg embernek látom a kezében a király telót meg a zsír verdát, más kérdés, hogy otthon konkrétan összedűl a ház és a gyereknek alig jut kaja. Ezt elég jó infókból tudom, volt már olyan lakás ahol muterék úgy emeltek ki gyereket, hogy az új Passat állt bent és mindenkinek S7-ese volt. Csak ugye mire lefogyott a hitel, alig maradt valami.
A lakásokat pedig nem a magyar veszi vagy ha veszi, akkor Lölő szinten álló pasasok.
-
Tikakukac
titán
Erről beszélek
Attól, mert valaki megír egy ilyen szépséget, még totálisan lehet alkalmatlan a többieknek. Láttam szakdogát telefonon gépelni. Innentől tényleg bármi lehet profeszionális
Fénygép meg 3-4 éve velem van. Muszáj, mert 4 telefon óta azt hallgatom, hogy áh, kompaktokat agyonver egy telefon optikája simán. Aztán rohadjon meg, csak nem tudnak körömpiszok szenzorból meg lencsékből kiverni colosokat. Micsoda meglepetés. Fizika, üdv a köreinkben -
Tikakukac
titán
Nem kell tőle kiakadni
Majd amikor ott tartunk, ami papíron és bemutatókon megy, hogy szépen flottul ezekből a tepsikből valóban olyan dolog lesz, ami kivált egy közepes kompaktot, közép notit és nem utolsó sorban lesz hozzá szolgáltatás is, nem csak duma, na akkor nem lesz kiakadás. Megnyugvás lesz, nekem meg 5 eszköz helyett egy. Addig meg sajnos ez van
-
Tikakukac
titán
Az hát, professzionális
Ez azon magasságon, aki szakdogát ír telefonon tökéletes megáll. Ha ilyen szinten van az írónak a professzionális, tegye, csak a baromságot ne eregesse ki a levegőbe, mert terjed. Efölött minél többet akar az ember annál többet szív majd. Klasszikusan az az írás, amivel megeteti magát a jónép, utána meg jön vergődni, hogy hát de a 2in1 vacakja lassú, kevés a tárhely, nem rakható bele semmi, fáj a keze a hulladék billzettől és társaik. Csak, hogy szakmán belüli problémát mondjak az all-rounder témakörben. Remek dolog az okostelefon, mindenre jó, de igazándiból semmire. És ehhez képest úgy elszálltak az árak, hogy lassan tényleg nekem ciki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Hobby rádiós topik
- BestBuy topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest