- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyan nincs, hogy nem cserélhető.....Sony Z1C-nél se gyorstöltés, se dash, se kutyafüle, mégis max 2 évet bír az akksija. Enyémet is utolérte a végzete....Kicsit videóztam jutyubon, hogyan kell kicserélni az akksit. Megrendeltem az alkatrészeket és negyed óra alatt itthon kicseréltem, pedig nem vagyok ezermester típus. Ahogy látom a videókon az OP3-nak se nagy durranás az akksi cseréje. Ebből arra következtetek, hogy az OP5 se igényel eredeti kínai szakmunkás kezeket. Mivel nem vízálló (ellentétben a Z1C-vel) valószínűleg nincs annyira összeragasztva, ezáltal a szétszedés sem olyan macerás mint a Sony-nál. De csak rövid idő kérdése és erről is lesznek csináldmagad akksicserés videók.
Ja amúgy én is hosszútávon gondolkodom. A Z1C három éves lesz tavasszal. Addigra lecserélem egy ilyen OP5 8/128-ra. Pár évig ez is fogja bírni különösebb kompromisszumok nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest