- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
siposz
aktív tag
válasz
pintermiki #51 üzenetére
40 vagyok, tizenpár éve dolgozok programozóként, a gyerek is iskolába jár, de majdnem eltaláltad.
" És hangsúlyozom, mi nyugaton élünk,"
Én meg Magyarországon. Nagyon rég nem láttam cd/dvd használni bárhol.A teljes koncepciód ott bukik, hogy aki elavult rendszert használ, az nem vesz új házat. Aki új házat vesz, az nem használ elavult technológiákat. A fogászatra meg az iskolába, ahol még ezek esetleg üzemelnek, senkibe fel se merül hogy bármilyen okból vegyen egy gépházat.
Nálam is megvan a régi gép a DVD olvasóval, amíg nem megy tönkre, addig használom.
-
siposz
aktív tag
válasz
pintermiki #38 üzenetére
Ember! 2020 van.
Oké, a 2012-es gépembe még raktam DVD rw-t mert "ki tudja, mire lesz még jó", de alig-alig volt használva. De idén bele se gondoltam, hogy az új gépbe kéne.
Te valami optikai disc fetisiszta szektában mozoghatsz.
"Milyen gamer az, aki nem játszik lemezes játékot és nincsenek neki eredeti dobozos-lemezes játékai?"
Hát jelen. Van 1 RED ALERT CDm, eredeti, és amikor 6-7 éve leszoktam a warezról, csak steames játékaim vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest