- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
pintermiki
csendes tag
válasz
Synthwave #35 üzenetére
Nem, nem trollkodom. Nem tudom, mennyi idős vagy és milyen korosztályban mozogsz, illetve gondolom nagyvárosban! Én 30-50 éves korosztályban, akik mind a mai napig DVD-n, CD-n osztanak meg egymással adatot! Nem egy önkormányzathoz dolgozunk be, ahol direkt kérik(!!!!), hogy újraírható DVD-n vigyük az adatot (fotó, videó), sőt ismerősi körömből is szinte mindenki ezt a hordozót használja! Messze nem rétegigény ez, szerintem te mozogsz inkább egy szűk körben, akik elutasítják ezt a jól bevált technológiát. Azt már nem is mondom, hogy a helyi kisboltban 50-es hengerekben fogy a DVD, mert annyira van rá igény. Persze én vidéken lakom, kistelepülések, falvak azok, ahol inkább járok, ott egyáltalán nem kopott ki ez a technológia, bár megjegyezem a közeli megyekszékhelyen is orvosi adatokat DVD-n vagy CD-n kapsz kézhez a kórházból!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest