- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Férfiasan bevallom, én hülye vagyok hozzá. Több mint 10 év kihagyás után kezdtem most gépépítésbe, de ez korábban sem tartozott az erősségeim közé. Őszintén, nem gondoltam, h ez ennyire "bonyolult" művelet illetve, h ennyire el lehet szúrni (mert ahogy korábban is írtam, az eredmény közel sem lett 100%-os). Pár héten belül érkezik az új videókártyám, addig keresek egy profi szerelőt aki újra összerakja nekem a gépet. Jut eszembe! Nem tud valaki ilyet ajánlani nekem Miskolc környékén?!
Puma K: Egyetértek. Ráadásul ez a bolt az egyik legrégebbi a városban. Ezért is mentem oda.
Szerk.: Nem tudom mennyire látszik a képen, de a VGA nincs rendesen csavarral rögzítve, illetve van mellette egy kábel ami lóg a levegőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest