Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
JancsikaMr
csendes tag
válasz
poffsoft
üzenetére
Szia! Még nem jött meg, mert ilyen hidegben a kínai vonatok ritkábban járnak

Ahogy megnéztem a termékleírást az általam rendelt, realtek 7601 chippel szerelt lesz, de már nem lesz alkalmam kipróbálni a wayteq-ben. Rendeltem az extrémben wayteq 97cx-et, és alcor wizardot is, de jelentem már mindkettő árát visszaszereztem tőlük
Nos ahogy írtátok, a vevővel általánosan nincs baj, ha csak arra kell, jó, de a felvételek különösen a kódolt csatornáknál úgy akadnak, hogy nem öröm hallgatni, az alcor összevissza adókról behangolt, gyenge antennajelű csatornákat, aztán össze-vissza rakta őket. Úgyhogy úgy kellett keresgetni a nézhetőeket a listában. Nem sokat mókoltam velük, mert nem volt hozzá türelmem. Nekem van a digitális televíziózás őskorából egy nyolc éves denver DMB-105HD , de nincs benne kártyaolvasó, igazából csak projektorhoz használom, mert nem tudom,m hogy a k..vvvva tv-n miért nem mehet kifelé egy minőségi (hdmi) képjel?
Egyébként visszatérve, az ALCOR Wizard saját wifijével egész jól lehetett boldogulni, nem egy erőgép, de aki nem akar százezerért mai tvt venni, annak 11ezrért megoldás lehet, hogy bármi ősleleten youtubot, meg saját filmeket nézhessen. Nekem van hozzá egy airmouseom, azzal nagyszerűen lehetett irányítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egyébként visszatérve, az ALCOR Wizard saját wifijével egész jól lehetett boldogulni, nem egy erőgép, de aki nem akar százezerért mai tvt venni, annak 11ezrért megoldás lehet, hogy bármi ősleleten youtubot, meg saját filmeket nézhessen. Nekem van hozzá egy airmouseom, azzal nagyszerűen lehetett irányítani.