Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JancsikaMr

csendes tag

válasz poffsoft #358 üzenetére

Szia! Még nem jött meg, mert ilyen hidegben a kínai vonatok ritkábban járnak :)
    Ahogy megnéztem a termékleírást az általam rendelt, realtek 7601 chippel szerelt lesz, de már nem lesz alkalmam kipróbálni a wayteq-ben. Rendeltem az extrémben wayteq 97cx-et, és alcor wizardot is, de jelentem már mindkettő árát visszaszereztem tőlük :) Nos ahogy írtátok, a vevővel általánosan nincs baj, ha csak arra kell, jó, de a felvételek különösen a kódolt csatornáknál úgy akadnak, hogy nem öröm hallgatni, az alcor összevissza adókról behangolt, gyenge antennajelű csatornákat, aztán össze-vissza rakta őket. Úgyhogy úgy kellett keresgetni a nézhetőeket a listában. Nem sokat mókoltam velük, mert nem volt hozzá türelmem. Nekem van a digitális televíziózás őskorából egy nyolc éves denver DMB-105HD , de nincs benne kártyaolvasó, igazából csak projektorhoz használom, mert nem tudom,m hogy a k..vvvva tv-n miért nem mehet kifelé egy minőségi (hdmi) képjel? :( Egyébként visszatérve, az ALCOR Wizard saját wifijével egész jól lehetett boldogulni, nem egy erőgép, de aki nem akar százezerért mai tvt venni, annak 11ezrért megoldás lehet, hogy bármi ősleleten youtubot, meg saját filmeket nézhessen. Nekem van hozzá egy airmouseom, azzal nagyszerűen lehetett irányítani.

Új hozzászólás Aktív témák