- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bélaaaa
őstag
Ez nem haszontalan hsz volt, hanem a lényeget mondtam el vele, ironikusan. Bocsáss meg, hogy nem ment át Hozzád.
Minden másban jobb a D@ne 101, mivel ebben nincs Y@utube kliens, csak a Popiban.
Ha elég sokat olvasgattál volna a megfelelő topikban, láthattad volna, hogy nekem mindkettő van. Van viszonyítási alapom.
Igazad van, mégis haszontalan volt a hozzászólásom, bocsáss meg, hogy válaszolni mertem!
-
pheke
tag
A popikban (bocs, hogy így becézgetem, de olyan hosszú a márkanév
) pont nem a pendrive-os, USB- lejátszás a lényeg. Akkor jön ki igazán a különbség, ha bedugod a LAN kábelt, vagy egy WiFi adaptert és a hálózatról játszol le, nézel YouTube videókat (bár ennél van sokkal értelmesebb elérhető netes tartalom a cuccra), stb. Mindehhez jön a minőség, a profi támogatás (tényleg piszok gyorsak és mint a Dune-s srácok, baromira figyelnek a userekre, ezért is lettek olyan népszerűek) és a logikus szép menü, a gyorsaság, a sokrétű beállítási lehetőség, a jó (háttérvilágításos) távirányító. Nem véletlenül olyan kevés az eladó használt popi és dune lejátszó, mert hosszú ideig kiszolgál cserébe, hogy bizony nem a legolcsóbbak közé tartozik. Tényleg nem szoktam termékeket, pláne gyártókat "hájpolni' de aki egyszer hozzászokott egy ilyen szolgáltatású lejátszóhoz, az bizony ragaszkodik a fentiekhez. Én pl. eladtam az A-210-es lejátszómat, mert rájöttem, hogy felesleges a vinyó egy jó hálózati lejátszóba és hirtelen megint HTPC-t akartam építeni de most, hogy a V8-at otthon használom megint azt érzem, hogy rendben leszek egy darabig és nem kell HTPC, amit el kellene magyaráznom otthon mindenkinek, hogy működik, szerezni infra vevőt, hogy a Harmony távirányítóval tudjam vezérelni, feltelepíteni minden szoftvert ami a multimédiához kell, stb. Természetesen megértem azt is akinek nincs ezekre a funkciókra szüksége, vagy éppen feleslegesnek, netán kevésnek érzi az árkülönbözetet ezekért a dolgokért egy tizenezres lejátszóhoz képest. Ettől szép a világ, mindenki eldöntheti mit akar
-
pheke
tag
Mivel a 301-et még csak képen láttuk, így nehéz mit mondani. A V8 nagyon jó, ráadásul a nálunk járt tesztpéldány után (a néhány kis hibát jelezve a forgalmazónak) kaptunk egy bontatlan dobozost, ami mindent vitt akadás, röccenés, döcögés nélkül, így szinte biztos, hogy a korai tesztpéldány sara volt ami az adásban is látható (ha jól emlékszem vmi tök sima avi-t nem indított el, ami röhej, hiszen az eddigi popik simán megették a rettegett killa sample-t is). Amúgy visszatérve a Dune-re: nagyon jó lejátszók azok is, abszolút párba állítható a PH lejátszókkal, cserébe az áruk is hasonló.A két márka párharcának köszönhető, hogy egyre másra dobják ki maguk is az olcsóbb, de minőségi lejátszóikat, ami nekünk meg jó ugye... Ha lesz a 301-ből (meg az icipici 101-ből) tesztcucc, biztos kipróbáljuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest