- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
Hálózaton keresztül DLNA alatt az mkv fájlokat látja? Ha igen, a benne levő feliratokat is tudja kezelni?
Mert ha jól tudom a DLNA szabványban az mkv nincs benne. Hálózati meghajtóként a gépem látja, ezzel nincs gond. Ha a Pc-t, csak média szinten engedem látni a NAS-t, akkor nem látja a Windows Media Player az mkv fájlokat. Gondolom a DLNA szabvány miatt.
Más lejátszóval, pl MPC-HC val nem tudtam megcsinálni, mert azon belül nem tudtam médiatárként menni a NAS-ra. -
Zull
senior tag
Köszi a gyors választ!
Megértelek, kezelhetőség/okos menü, és a hasonló dolgok előnye hosszú távon rendszerint ki is szokott jönni, sok kütyünél akad bele olyan dolgokba az ember, amit rövidtávon még elvisel, de hosszabb távon a haját tépi tőle.
Nálam az a helyzet, hogy szüleimnél nem lenne minden nap használva a kütyü (mármint a multimédia része, a DVB-T persze mindig kell), max hétvégéken néhanapján (amikor arra járok mondjuk), így jelenleg számomra nem éri meg a többletet a dolog. (Pedig borzasztóan minőségmániás vagyok). Majd ha összeáll lassacskán a saját rendszerem, lehet el fogok gondolkozni egy komolyabb lejátszón, de lehet megmaradok egy HTPC+XBMC kombónál, így a kezelőfelület is megvan, meg lehet hackelni is ha nagyon kell
Köszi szépen még egyszer a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest