- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pheke
tag
azért örülök, hogy objektív vagy
az általad említett összes popcorn volt nálam (valamelyik pár napig, de pl. az a-210-et egy évig gyűrtem) több barátomnak van popcornja és nincs gondjuk. a tiéd egy vélemény, ez meg az enyém. most épp a V8-at nyúzom, egyelőre vannak bug-ok, de ezzel együtt lehet élni és javítják majd.
kicsit olyan érzésem van (akinek nem inge... természetesen), hogy akinek WD lejátszója van az személyes sértésnek veszi, ha bármilyen más lejátszót bárki megemlít. én elhiszem, hogy a WD jó, sőt még azt is, hogy a világ legjobb lejátszója csak még sajna nem volt a kezem között.
-
pheke
tag
Nem akarok hülyeséget írni, de ez nem dnla. Simán a hálózatot látja kb. mit egy PC. Ha van vmi samba vagy nfs szerver program a PC-na akkor azzal kommunikák, ha nincs akkor a megosztott mappákat látja, miután megadtad a popinak a pc-s felhasználónevet és jelszavad (mondjuk a második esetben mindig meg kell majd adni ezért jobb a samba vagy nfs szerver megoldás). Ráadásul a popit én LAN kábellel próbáltam: a popiból LAN ment a Wi-Fi routerbe, a notim viszont vezeték nélkül csatlakozott ugyanarra a routerre és simán ment a 720p-s MKV lejátszás a notebookról. Feliratot nem próbáltam, de nem hiszem hogy gond lenne neki.
-
pheke
tag
Ha jól tudom (de nem próbáltam ki a blúréjjel) egyedül a BD filmek esetén nincs menü, de ott viszont van annyira intelligens, hogy nem az első, hanem a legnagyobb méretű file-t kezdi el játszani (és asszem enged továbblépni, ha mégsem az a film, de ezt nem próbáltam) a DVD-s iso file-okat simán megeszi, szőröstül bőröstül, menüstül mindenestül
A NAS-odat imádni fogja a popi
-
pheke
tag
A popikban (bocs, hogy így becézgetem, de olyan hosszú a márkanév
) pont nem a pendrive-os, USB- lejátszás a lényeg. Akkor jön ki igazán a különbség, ha bedugod a LAN kábelt, vagy egy WiFi adaptert és a hálózatról játszol le, nézel YouTube videókat (bár ennél van sokkal értelmesebb elérhető netes tartalom a cuccra), stb. Mindehhez jön a minőség, a profi támogatás (tényleg piszok gyorsak és mint a Dune-s srácok, baromira figyelnek a userekre, ezért is lettek olyan népszerűek) és a logikus szép menü, a gyorsaság, a sokrétű beállítási lehetőség, a jó (háttérvilágításos) távirányító. Nem véletlenül olyan kevés az eladó használt popi és dune lejátszó, mert hosszú ideig kiszolgál cserébe, hogy bizony nem a legolcsóbbak közé tartozik. Tényleg nem szoktam termékeket, pláne gyártókat "hájpolni' de aki egyszer hozzászokott egy ilyen szolgáltatású lejátszóhoz, az bizony ragaszkodik a fentiekhez. Én pl. eladtam az A-210-es lejátszómat, mert rájöttem, hogy felesleges a vinyó egy jó hálózati lejátszóba és hirtelen megint HTPC-t akartam építeni de most, hogy a V8-at otthon használom megint azt érzem, hogy rendben leszek egy darabig és nem kell HTPC, amit el kellene magyaráznom otthon mindenkinek, hogy működik, szerezni infra vevőt, hogy a Harmony távirányítóval tudjam vezérelni, feltelepíteni minden szoftvert ami a multimédiához kell, stb. Természetesen megértem azt is akinek nincs ezekre a funkciókra szüksége, vagy éppen feleslegesnek, netán kevésnek érzi az árkülönbözetet ezekért a dolgokért egy tizenezres lejátszóhoz képest. Ettől szép a világ, mindenki eldöntheti mit akar
-
pheke
tag
Mivel a 301-et még csak képen láttuk, így nehéz mit mondani. A V8 nagyon jó, ráadásul a nálunk járt tesztpéldány után (a néhány kis hibát jelezve a forgalmazónak) kaptunk egy bontatlan dobozost, ami mindent vitt akadás, röccenés, döcögés nélkül, így szinte biztos, hogy a korai tesztpéldány sara volt ami az adásban is látható (ha jól emlékszem vmi tök sima avi-t nem indított el, ami röhej, hiszen az eddigi popik simán megették a rettegett killa sample-t is). Amúgy visszatérve a Dune-re: nagyon jó lejátszók azok is, abszolút párba állítható a PH lejátszókkal, cserébe az áruk is hasonló.A két márka párharcának köszönhető, hogy egyre másra dobják ki maguk is az olcsóbb, de minőségi lejátszóikat, ami nekünk meg jó ugye... Ha lesz a 301-ből (meg az icipici 101-ből) tesztcucc, biztos kipróbáljuk.
-
pheke
tag
Amit lejátszik (és egy-két érthetetlen kivétellel mindent visz) azt simán viszi, akadás nélkül, itt nálunk a stream nem képes "tartani a tempót" a lejátszókkal
Íme a tesztvideók:
http://prohardver.hu/tudastar/medialejatszok_tesztmodszere.html
pheke
-
pheke
tag
Várd meg a csütörtököt. Ha sikerül normális DVB-T antennát szereznünk, akkor megnézzük ezt a WayteQ DVB-T-s médiacuccot. Papíron nem rossz (1080i, 720p, felvesz külső vinyóra!, lejátszik: jpg, bmp, mp3, ogg, mpeg, avi, mkv!, mp4!) és 8ezer a kisker ára! Ha csak a fele formátumot ismeri tényleg, mint a popi és megy a DVB-T rendesen, akkor best buy lehet az ősöknek
-
pheke
tag
Ha nagyon őszinte választ akarsz, akkor nem sokban. Valahogy olyan ez a dolog, mint az autóknál. A Déjvú (szándékosan írtam így, nehogy megbántsak valakit) is elvisz kényelmesen A-ból B-be, sokan mégis inkább Volkszvagányt, vagy Bömöst vesznek valamiért. Az apróságokon, összeszerelési minőségen, a szolgáltatásokon, alkatrészeken múlik egy cucc ára. Ha megnézed mondjuk a hardveraprót, akkor alig akad eladó Popcorn, a legeslegeslő szérián kívül és még azok sem olcsók.
Jó támogatás, minőségi összeszerelés, logikus menü és kezelhetőség, háttérvilágításos távirányító, stb.
Félre ne érts, nem mondom, hogy ezek a világ legjobb lejátszói, de egy év után sajnáltam, hogy eladom a saját A210-emet, de akkor (már nem
) úgy gondoltam ismét belevágok egy HTPC építésbe. A HTPC-ből notebook lett (Brazos alapokon) így sanszos, hogy megint lesz otthon médialejátszó és sanszos, hogy Popcorn lesz vagy HDI Dune. Egyszerűen jó használni és nekem (és ez a lényeg, hogy ez a dolog szubjektív) megéri a plusz költséget az "érzés".
De biztos vannak még nagyon jó logikus, mindent tudó lejátszók, csak hát én sem ismerem mindet.
Üdv:
pheke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest