- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
800.henrik #377 üzenetére
Miért van az, hogy nálad semmi sem működik rendesen? Minden játékban megjelenítési problémáid vannak, de a jelek szerint a böngésződben sem kerek minden.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
800.henrik #377 üzenetére
Valószínűleg nálad a lesz a hiba, én inkább a böngésző topikjában kérdezősködnék. Minddel ezt csinálja egyáltalán?
-
Snoop-y
veterán
Valoszinuleg nem avatnak be mindenkit a reszletekbe. Azert mert a bejegyzesben kulon nem tertek ki ra csak kihirdettek a szervercseret az meg nem jelenti azt, hogy pl lenyegi konfiguraciok nem modosulhatnak. Pl valamely szolgaltatas mas gepre/hostra vagy eppen a gepen belul mas hostra kerul a jobb eroforras kihasznalas miatt...
-
bepken
veterán
válasz
800.henrik #373 üzenetére
az szép! ez tartósan így néz ki Nálad?
ez még akár a böngésző vagy gyenge netkapcsolat hibája is lehet (szerintem) -
Dany007
veterán
válasz
Bjørgersson #360 üzenetére
Hát 3-4 napig lehet bírni. De utána már érzi az ember, hogy muszáj időben lefeküdni.
Bár azért ez nem túl gyakori. Max ha találok valami jó sorozatot amit nem bírok abbahagyni, esetleg játékot. -
zolee5016
őstag
A fenét sumákolsz annyit a levelekkel...fórumozni tessék!!!
.
-
maross
nagyúr
válasz
robogos10 #361 üzenetére
Nekem nem tunt fel hogy gyorsabb vagy lassabb lenne, eddig is jo volt. Egy bajom volt vele mindig, privatjaim kozott a kereses kb 4bol 3x ezt dobja:
"503 - Service Unavailable
Sajnos kérését pillanatnyilag nem tudjuk teljesíteni. Kérjük próbálja újra egy kicsit később."
Es ez azota se valtozott
-
robogos10
senior tag
Én nemtudom hogy vagytok vele de szerintem sokkal gyorsabb lett
-
Dany007
veterán
válasz
Bjørgersson #357 üzenetére
Háh. Igényem lenne nekem is. De sajnos napközben vagy dolgozunk vagy gyerekezünk.
Így az együtt töltött érdemi idő lekorlátozódik az estére. A saját dolgaimra (játék, olyan film amit asszony nem szeret, gameplay videók, fórumozás stb) meg csak akkor van időm mikor már az asszony is alszik.Az meg olyan este 10-11-12 körül van... Na nekem utána van időm ilyesmire. (most is csak azért, mert altatja a picúrt) Ezért nem tudok mást tenni az alvásidőből veszem el a szükséges időt.
Szóval ja, aludtam volna én is tovább, de ha a gyerek felkel akkor már nincs alvás. -
lacy86
addikt
No problemo , mar jo!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
DarkByte #351 üzenetére
Ráadásul a felhasználók érdekében.. pff.
(#352) Dany007: Valahol olvastam, hogy asszony meg gyerek, ebből gondolom, hogy nem tudod vagy nem akarod megengedni magadnak azt a luxust, hogy sokáig aludj. Vagy egyáltalán igényled-e.
Én pl. fél12 körül feküdtem le, de vagy fél órát agyaltam mire sikerült elaludnom. Aztán fél10kor keltem fel, de akkor is a húsklopfolásra, kíváncsi vagyok egyébként meddig aludtam volna. Tököm tele van már a 10-11 óra alvásokkal, várom az időt, amikor már 8 óra is bőven elég lesz.
-
lacy86
addikt
Nalam most nagyon belassult az oldal!
-
Dany007
veterán
válasz
Bjørgersson #259 üzenetére
Hát ezt meg honnan tudtad?
Tegnap még 1 óra körül ránéztem a PH!-ra de nem ment. Úgyhogy úgy döntöttem elmegyek aludni... Erre hajnali 3-ig csak forgolódtam. Aztán meg 8 kor kelés...
De ja jól kipihentem magam. : ) -
DarkByte
addikt
válasz
Bjørgersson #350 üzenetére
Ugyan mit képzelnek? Ők itt a házigazdák és azt csinálnak amit akarnak? Hallatlan.
-
-
-
robogos10
senior tag
Lassan minden a helyéreáll
Már csak a PÜ-re kell várni
Meg vagyok halva PH-nélkül -
bambano
titán
nem akarok beleszólni a nagyok dolgába, de ebben a dns-ben elég nagy kupleráj van:
$ host itcafe.hu
itcafe.hu has address 92.61.114.179
itcafe.hu mail is handled by 10 mail2.iec.hu.
itcafe.hu mail is handled by 20 mail.iec.hu.
$ host prohardver.hu
prohardver.hu has address 92.61.114.179
prohardver.hu mail is handled by 20 mail.iec.hu.
prohardver.hu mail is handled by 30 r7.prohardver.hu.
prohardver.hu mail is handled by 10 mail2.iec.hu.
$ host logout.hu
logout.hu has address 92.61.114.179
logout.hu mail is handled by 10 mail2.iec.hu.
logout.hu mail is handled by 20 mail.iec.hu.
$ host mobilarena.hu
mobilarena.hu has address 92.61.114.179
mobilarena.hu mail is handled by 10 mail.iec.hu.nem értem még, hogy szervercsere miért jár dns módosítással.
-
ilba
tag
Megy már a PÜ is.
UPC kábel. -
Privátok működnek!
-
ilba
tag
Oh, természetesen nem neked szólt személyesen, csak reflektáltam a jó alapra, ezért elnézést is kérek.
A lényeg, hogy egy közösségben legyen szabad véleménynyilvánítás. Akik végzik a munkát, azok pedig gondoljanak arra, hogy ők is joguknak érzik a közszereplők fikázását, de legalábbis a munkájuk véleményezését. Mivel itt nincs szó arról, hogy bárki is szapulná a PH! szorgos és lelkes csapatát, ezért a hozzászólásokat a helyükön kell kezelni: felhasználói érdeklődés, véleménynyilvánítás, helyzetjelentés. -
LackoMester
addikt
Jó is, köszi.
-
r00r1
aktív tag
azért volt egy-két olyan hsz, amihez csak 2-3 sort kellett volna feljebb scrollozni, vagy végignyálazni az addigi hsz-eket, és megvan a válasz...ez inkább csak egy fricska volt azoknak az embereknek, akik 5x megkérdezték ugyanazt... NO offense
@föccer: ráhibáztál, mert a bnőm beceneve ez
-
r00r1
aktív tag
-
Drizzt01
őstag
Helyre állt , DIGI Szolnok .
-
föccer
nagyúr
Én már hozzá tudtam szólni a hirdetéshez, de a privátokat még nem sikerült betölteni.
UPC
üdv, föccer
-
törölt tag
Ha vacsira nem lenne kész akkor jó étvágyat...
Csakhogy oldjuk a hangulatot az átállás alatt! -
stopperos
senior tag
A T-Home-os DNS reggel 10 kor frissült, addig nem akart behozni semmit. Azóta viszont minden ok az általam használt funkciókban!
-
ilba
tag
Sziasztok!
Végre találtam egy vga-t, ami megfelel nekem, de nem tudok hozzászólni a hirdetéshez, és privi sem megy. Kártérítést követelek!
Nyugi csak helyzetjelentés volt.Jó átállást nekünk!
-
remélem azért ma azért vége lsez ennek az átállásnak
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok . Nekem annyi lenne csak a gondom , hogy bár a privátokat látom , új hirdetéshez nem tudok hozzá szólni . Kb mikor oldódik meg a bug ? Tudom senki nem jós , de hátha lehet látni előre .
-
hipernick
tag
Lehet hogy láma kérdés, de hogy lehet küldeni privit olyannak akinek csak a felhasználónevét tudom? Lehet egyáltalán? Hardveraprón hirdet, hozzászólni privit küldeni nem tudok, ugyebár ismert okokból.
Látom mások is hasonló cipőben. Ha nincs rá megoldás akkor ne is fáradjatok a válasszal
. Akkor csak bosszankodok tovább...
-
arhat
tag
válasz
DarkByte #311 üzenetére
Miután most én lennék a vásárló, ez nem járható út.
Az eladónak a hirdetéséhez nem tudok hozzászólni, tudok innen privátot küldeni, de ott nem tudja olvasni.A hardverapró új felületén az adatoknál nem szerepel az email cím, azt is csak innen tudtam megtalálni.
Szóval kicsit nehézkes. -
anizeu
csendes tag
válasz
lacuspapus #312 üzenetére
Nos általában nem rajtam áll ha ehhez hasonló párbeszédbe keveredek. Segítséget kértem, nem állt szándékomban neked is címezni.
Utólag elnézésedet kérem és úgy módosítanám, hogy az válaszoljon akit morálisan kevésbé destruktívan érint a kérdésem és rendelkezik elég önfegyelemmel kihagyni az öntömjénezés eme remek alkalmát. -
lacuspapus
tag
Pedig nem is anyáztam, felmenőztem, vagy b@zdmegoltam...
-
CoolMan
MODERÁTOR
Nyugalom Uraim!
-
válasz
robogos10 #301 üzenetére
Nyilván ha tudnának pontos időpontot, akkor közölve lenne. De jelenleg nem rajtuk múlik az, hogy hardveraprón is működjenek a prohardver szerverhez kötődő szolgáltatások. Privát üzeneteket meg továbbra is tudsz váltani prohardver oldalán.
-
robogos10
senior tag
Meddig tart az átállás?
Se privi se semmi nincs hardverapron
2 üzletem is félbemaradt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest