- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #376 üzenetére
Sajnálom, hogy nem erted, de nem csodálkozom.
-
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #283 üzenetére
Még csak véletlenül sem az alapgép árát linkeltem.
-
Puma K
nagyúr
válasz
7Heads Drago #275 üzenetére
Egy kis memória frissítés
-
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #276 üzenetére
Meg mindig jobb ez, mint teljesen fogalmatlanul hülyeségeket írni mint ahogy te csinálod. Az ilyen szintű hülyeségekhez amiket néha összehordasz nem is nagyon kell magasabb szint, már bocsáss meg.
Attól, hogy nem használsz obszcén szavakat, meg nem biztos hogy értelmes amit írsz, azt pedig főleg nem, hogy a mondanivalód valós tapasztalatokon nyugszik.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
7Heads Drago #272 üzenetére
Ma mar lassan strapabirobb lesz egy ssd mint egy hdd. Hiszen ugye alapbol nem art neki a raszkodas nem ugy mint egs noti hdd-nek egy notiban. A rairhato tb egyre tobb lesz ahogy fejlodik a technologia. Nvme ssd meg ugye mondanom sem kell hanyszor gyorsabb egy hdd-nel foleg az apro fajlok muveleteknel.
-
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #272 üzenetére
LOL.
-
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #261 üzenetére
Én ilyet nem mondtam, de felejtsük már el hogy ezt a gépet csak és kizárólag 2.5 misiert lehet elhozni. A cikkben sem volt utalás erre. Valakinek elég lenne bele az i7 meg az 512SSD is. (pl nekem, mivel jelenleg is szabad 70GB a 256-ból. Viszont nekem nem kellene egyik új MBP sem ameddig nem oldódik meg a keyboard para, meg nem szedik le a touchbart, vagy legalább nem csinálnak hozza touchbaros Magic Keyboardot, mert nagyrészt külső kijelzőn használom.
-
wm2
őstag
válasz
7Heads Drago #222 üzenetére
Hasonló windowsos géppel is össze lehetne vetni...
Megtörtént. A multis tesztet érdemes figyelni. Intel Core i7-8750H vs 8850H + a riválisok GTX-el utaznak.
-
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #222 üzenetére
Igen, ez a csúcs MacBook. A cikkben az i9es konfigurációról van szó, én pedig azt linkeltem neked.
Bár ezek szerint te megoldottad a problémát, hiszen a cikk szerint csak a 4TB SSD-vel szerelt modelleknél van gond ha jól értem.
Meg tudod nekem ígérni, hogy ha 1 vagy 2TB SSDvel veszem az i9 MBP-t akkor az nem fogja visszavenni a teljesítményt? Hiszen az nem a csúcs MacBook!4!4!4!!
-
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #215 üzenetére
és?
tessék itt van 4TB SSD nélkül. máris nem 2,5 millió, és ez is throttlingol.
a cikkben sincs sehol egy büdös szóval említve, hogy ezt a 2,5 milliós modell csinálja csak, se azt hogy 4TB ssdvel kötelező venni... nem tudok másra tippelni, csak arra, hogy aki ezt nem bírja megérteni, az vagy szellemi fogyatékos, vagy trollkodik/hater.
vagy azt mondod, hogyha összerakok egy 5 éves core i3-at 2GB rammal, és rakok mellé egy 4TB SSD-t akkor azt el lehet adni majd fél millió forinttal többért és az határozza meg hogy csúcs konfig-e?
hihetetlen, hogy milyen szinten csökken a szakmai színvonal ezen a helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- NBA és kosárlabda topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest