- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
captainm
tag
A dizájnnal nem vitatkozom, sajnos tényleg nem játszik egy ligában a fém moto 360-al, vagy gear-el, de a fém Pebble Time a megfelelő szíjjal szerintem jól tud kinézni
.
90000 Ft nagyon sok érte, de használtan féláron is megúszható! Az első Pebble pedig már 10-20 ezer között elérhető, ami tökéletes kezdő okosóra azoknak, akik nem tudják kell e ez nekik.
-
captainm
tag
Aki szeretné érzésre kipróbálni milyen, az 10-20 ezer között már talál az első generációs verzióból használtat. Nekem is az van és nagyon meg vagyok elégedve vele! Az üzemidő nem mellébeszélés, tényleg bírja akár egy hétig is, de ha valaki aktívan használja, akkor két naponta töltenie kell, ami amúgy gyorsan megvan. Mutatja az időt, jelzi az üzeneteket, a hívásokat, mutatja a Runkeeper főbb adatait és ezzel még csak el se kezdtem sorolni az egyedi appok lehetőségeit! Még játékokat is fejlesztettek rá, a sok ezer óramintáról nem is beszélve
Nekem bevált, pedig nem számítottam rá, most gondolkodok egy színes kijelzős vásárlásán, de az is valószínűleg használtan fog érkezni, ahogy sokan említették már korábban, a 90000-es új ár luxus kategória, de maga az okosóra is luxus egyelőre.
Külsőre sajnos valóban nem hozza azt a minőséget, mint egy Moto 360, vagy Samsung Gear 2, de nem is egy ligában játszanak szerintem.
Pebble: 7 napos üzemidő, folyamatosan látszik a kijelző, rengeteg app és felszín
Mindenki más: 5 órás folyamatos üzemidő, vagy 1-2 napos üzemidő, ha nincs folyamatosan bekapcsolva az óra, nincs akkora választék felszínekből és appokból
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Formula-1 humoros
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest