- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
válasz
Cobra652 #561 üzenetére
Ez így elég erős (bár ugye először tisztázni kellene mi a low end meg high-end PC). Azért én teljesen jól elvagyok még most is a box grafikájával (2006 év elején vettem az hány év is?) - a 2006-os PC-men fingani sem tudna egy GTAV vagy bármi más játék olyan kinézettel mint a boxon, de évekkel későbbi PC-n is nagyon le kéne venni mindent hogy hasonlót lássak.
-
narumon
őstag
válasz
agressiv #418 üzenetére
No ez egy igazán jó érv volt.
Maradjunk annyiban, hogy vegye mindenki ott a játékot ahol akarja. Ki mutyis helyen németországban vagy angliában - ki pedig itthon nem mutyis helyen.Most nézem, hogy amazon.co.uk is mutyis hely lehet, mert annyiért adja néha a játékot (vagy olcsóbban) mint a Thehut.com.
-
narumon
őstag
válasz
agressiv #396 üzenetére
Akkor ezek szerint szinte mindenhol mutyiznak. Ráadásul engem nem is kell, hogy érdekeljen. (Azt mondjuk nem tudom, hogy akkor szerinted Steam-től elkezdve mindenki mutyizik hiszen ott is szoktak olcsó játékok lenni, de tegyük fel ők is mutyiznak. Akkor hajrá mutyi). Jah nemrég japánból hoztam egy panasonic objektívet az itthoni ár feléért - persze az a bolt is mutyizott ottan. Szerintem meg csak meg kell nézni a magyar gazdasági rendszert és rögtön látod az árkülönbséget - de lehet mutyira is gyanakodni szíved joga.
-
narumon
őstag
Az írásod első felére - ezek szerint nem nagyon jártál még angliában, nekem ott boltban is szokott sikerülni hasonló áron vásárolni mint az említett cégeknél - de persze ezek szerint (mármint szerinted) angliában akkor minden cég áfát csal. A mondatod második felére már nem is válaszolok; személyeskedés a köbön a hülyeségeddel megfűszerezve.
-
narumon
őstag
Ez baratom nagy foku tevedes, azok a boltok ugy mukodtek, hogy afat csaltak, azert tudtak olcson adni a termeket.
A fent ismertetett boltok esetén ez nem igaz, azok teljesen legálisan és normálisan működő boltok tudtommal. Mellesleg meg nem iszonyatosan olcsók ha megnézed - csak Magyarországhoz képest azok, más angol boltokhoz képest nem. És ez nem csalásból jön össze, hanem a sokkal kevesebb ÁFÁ-ból, a sokkal kisebb munkaerő költségekből és a sokkal nagyobb eladásból. Ezeket meg ne keverjük össze az adócsalással.
-
narumon
őstag
Adobe például ennek ellenére leállította a CUDA támogatását, így ez a vonala az Adobe szoftvereknek nem fejlődik tovább.
Erről lehet valami bővebbet tudni? Mert én meg éppen azért anyázok mert jelenlegi Adobe kínálat (CS6) még Nvidia kártyákon (CUDA) megy csak jól. A CC-ben esetleg már támogatják az ATI-t is normálisan? Ez nekem nagy örömhír lenne. (Természetesen Win-ről beszélek és nem OSX-ről ott tudom, hogy normálisan támogatott kártyák az AMD-k is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- Yettel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom mobilszolgáltatások
- YouTube
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest