- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer095
őstag
válasz
WonderCSabo #16 üzenetére
Sajnos nem....Itt a cikk magyarul is
-
killer095
őstag
Nagyszerü,most akkor ha én "nem" eredeti windows használok felsem fogom tudni rakni a játékot?
Vagy felrakom de egyszer ujrarakom és ennyivolt vagy ez a windows store hogy működik ha tört a windows 10? -
oriic
HÁZIGAZDA
-
WonderCSabo
félisten
Nagyon orulnek ha kijonne PC-re, Alan Wake az egyik kedvenc jatekom, ahogy a Max Payne 2 is. Nagyon sajnaltam, hogy az Alan Wake 2-t elkaszaltak, pedig folytatas utan kialtott az elso resz. De ez PC-n karpotolna valamennyire, azonban attol tartok, hogy csak a brazilok benaznak megint.
-
törölt tag
Szuper, egyel kevesebb dolog ami Xbox One felé billentené a mércét
(#9) pigster: WTF?
-
pigster
senior tag
Ti mit gondoltok, mint a többi Remedy játék a Quantum Break is ellátogat majd PC-re?
Ti mit gondoltok, érdekel-e bárkit az, hogy mit találgattok vagy csak azért van egyre gyakrabban ilyen jellegű "aktivitásra ösztönző" kérdés, hogy úgy érezzétek, fontosak vagytok és kattintgassatok minél többet? -
Hunpriest
senior tag
Remélem, hogy igaz a hír.
X1-et nem vennék érte.
-
nkmedve
őstag
Ha a Remedy-n múlik akkor biztos lesz PC port, egyedül az MS tud ennek keresztbe tenni, mint az Alan Wake esetén is. Én azt tartom a legvalószinűbbnek, hogy 1-2 évvel a konzolos kiadás után portolják ezt is PC-re.
Azt kizártnak tartom hogy egy időben jöjjön mindkét platformra, úgy hogy exkluziv cimként volt bejelentve, azt az MS soha nem engedné. -
Rigormortiis
veterán
válasz
hitvanyalak #3 üzenetére
Én meg ket féle kiadásban is megvettem 360ra, emlékszem a gyűjtőiben benne volt a könyv, aminek a szetszórt lapjait kellett a játékban összeszedegetni.
Az előző generáció egyik legjobb jateka volt szamomra és sajnálom, hogy nem lett anyagi siker (csak évek múltával, a pcs kiadassal együtt lett meg az egy milla eladott példányszám). Ezért nem lesz pl szerencsetlen Alien Isolationnak sem folytatása. Na mindegy, a QB os iszonyat hangulatosnak ígérkezik!
-
Psychopeti
senior tag
válasz
hitvanyalak #3 üzenetére
+1
Számomra a játék volt! A hangulat a történet minden jó volt benne -
Crytek
nagyúr
Nagyon remélem ,hogy jön majd pc-re!
Ha olyan remek alkotás lesz mint az Alan Wake akkor 1 pc-s vásárlójuk tuti van.
Alan Wake az egyetlen steam játékom amit teljes áron elővételben vettem meg anno ,mindezt úgy hogy boxon már szétwarezoltam. Ami megérdemli az megérdemli a pénzt -
hitvanyalak
senior tag
Na ezt hívom úgy, hogy számomra eddig az év játékos híre
Persze gondolom csak ábránd kategória...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest