- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
te nagyon csúnyán kevered a szoftverek licenszével és gyártási folyamataival kapcsolatos fogalmakat.
attól, hogy egy szoftver open source vagy ingyenes, attól még készítheti nagyvállalat, hagyományos gyártási módszerrel.illetve nem ugyanaz az audi fékrendszeréhez írt szoftver, meg az a szoftver, amit felhasználnak az auti fékrendszer-szoftverének előállításához.
egyébként meg a #58-ban igen hasznos tanács(ok) hangzottak el.
-
bambano
titán
nem adok neki root jelszót.
mint ember, egyenrangú, mint ügyfél, nem, mert ő fizet, akkor ő magasabb rangú. de ha a géppel kapcsolatban dönteni kell, akkor megint nem egyenrangú, mert azért fizet, mert én jobban értek hozzá. az ő szakmájához meg ő ért jobban, az igényeit is ő tudja jobban, itt megint nincs egyenrang, mert hogy a bánatba mondhatnám meg helyette, hogy mit akar? én azt mondom meg, hogy hogyan akarja azt a mit.összességében az ügyfélre nézve egyáltalán nem hátrányos, hogy nem tekintem egyenrangúnak.
-
bambano
titán
Kik azok a főlények?
A felhasználót pedig soha nem fogom egyenrangú partnernek tekinteni, mert az én szakmámban én tudok többet, az ő szakmájában meg ő.Szerk: szerintem mindenkinek jót tenne, ha a liberalizmus téves kinövéseit levagdalnánk végre.
(#49) Keeperv85: "olyan istentelen lassú volt a kódkiegészítés benne": nekem is volt olyan gépem, úgy konfigurálva...
-
bambano
titán
"akinek van jogsija, tudnia kell autót szerelnie? Nem hinném.": nem hit kérdése, jogszabály szabályozza, hogy mennyire kell tudni autót szerelni. igenis vannak feladatok, amiket el kell tudni végezni az autón. azok a dolgok, amiket egy win usernek is illene tudnia, nem nehezebbek, mint amit jogsi esetén elvárnak autószerelés kérdéskörben.
-
bambano
titán
"csak úgy tűnik egyikőtök sem értette mit jelent az a hogy "akik még nem GUI előtt butultak": azt nem is lehetett érteni, mert az eredeti szöveg szerint semmi rád vonatkozó specifikum nem volt benne. Amit sugalmazni akartál, hogy értsünk ki belőle, azt a következő bekezdés ragozásából lehetett megsejteni.
-
bambano
titán
-
bambano
titán
az meg egy tipikusan téves szemlélet, aki azt hiszi, hogy van a pénzes windows meg az ingyenes legális és közötte nincs semmi.
Mert ott van még közötte a pénzes unix világ.
"Az fejlesszen ingyen szoftvert akinek ingyen van a fűtés meg a villany és boltban is utána hajítják a sonkát. Vagy még gyerek státuszban van és a szülei eltartják.": téves hozzáállás. ha a munkádat segítette az ingyen szoftver, akkor lehetőséged és erőd szerint visszaadhatsz a közösségnek. egy jó bugreporttal vagy egy hibát javító patch beküldésével a saját munkád is előrébb lehet meg a közösség is profitál.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest