- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
Idézném magam:
A gyártóknak egyébként is érdeke, hogy hamarabb menjen tönkre az alkatrész a magasabb üzemi hőmérséklet miatt.Ráadásul így még olcsóbb is a kártya.
Tehát szerintem több "érdek érv" is áll a gyenge és olcsó hűtés mellett a gyártóknál. Aztmondják a 80-90 fokra is, hogy tűréshatáron belül van (ami végülis igaz...).
Csak azt nem említik, hogy rövidíti az élettartamát az alkatrésznek, illetve bárminek amire kerül a hőjéből (pl. alaplapi kondenzátoroknak). -
DigitXT
félisten
Ha nem szabályozza a ventit: sosem pörgeti fel, akkor tényleg lehet kussban.
Más kérdés, hogy megfőzi magát.
Kivéve! Ha a gyártók a referenciahűtéssel is garantálják a normális élettartamot (mondom ezt remélvén, hogy ők jobban tudják).
(Kivéve! Ha épp az a céljuk, hogy a karit épp a gari idő lejárta után megmakkantva, a felhasználót újabb kártya vásárlására ösztökéljék.
)
SPCR
Ja, vagy úgy!Egyszlotos hűtés? Nekem pl. egy HR-03 van, rajta egy 12-es venti 5V-on (ez kb. 3 slot lenne, ha nem kifordítva raktam volna rá
): tök szupi így, de azért játék esetén mostanában megtekertem a szabályzót, jobb a békesség alapon (a Crysis nagyon be tudott fűteni).
A tesztben szereplő karik viszont a gyártástechnológia miatt jóval kevesebbet fogyasztanak, így kevesebbet fűtenek: valszeg könnyebben hűthetők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest