- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Én azt nem értem (naívitás: ON), hogy minek kellett kiadni lóhalálában az FF Quantumot, gyakorlatilag félkész állapotban. Simán elhalaszthatták volna a kiadást minimum fél évvel, de akkor egy rendesen befejezett terméket adtak volna ki, nem egy ilyen kiherélt, lecsökentett tudású vmit (pl. moddolhatóság szempontjából).
Itt is, mint mindenhol már szinte, már a user a beta teszter, minél előbb ki akarták adni a quantumot, csak azt mantrázták, hogy sokkal gyorsabb, ez ok, valakinek csak ez számít, csak közben rengeteg mindent kivezettek belőle, amit vagy később adnak vissza, mint az látható az általad közölt listából is, vagy soha, amiktől a Firefox Firefox volt. -
nubreed
veterán
Vajon, így, hogy elvileg támogatják a sötét témákat jobban, be fog kavarni valamit a már így is erősen moddolt userchrome.css -be? Nekem ez a fájl már tele van tűzdelve css kódokkal, pont az eddigi nagyon béna sötét téma támogatás miatt, egy csomó egyedi kódott kellett használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Keresünk dokkolókat
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest