- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #72 üzenetére
Ez a hsz a minősítésed. Gratulálok. Nem zavar hogy már nem is írtam neked? Kicsit túlpörögtél. Nehogy infarktust kapj. Sértegetésből *5-ös!
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #63 üzenetére
Te kötöttél belém, mert nem bírod elviselni, hogy nem mindenkinek tetszik az almacsutka. Te kezdted a sértegetést is, mint egy dedós. Szóval tényleg nem vagyunk egy szinten. Az általam linkelt videóban pedig te lehetsz az a gnóm gyerek, aki elsőnek veszi át egy hetes sátorozás után a nyomorult telefonját. Szánalmas vagy. Valami viccesebb képet is rakhattál volna ki. Jó, elnézem. (humorérzéked sincs) De ne aggódj! Kicsit még nőlsz, és majd csak elkezdesz osztódni, te egysejtű!
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #61 üzenetére
A magyar nyelvben vannak ékezetek. Te ehhez biztos túl vagy iskolázva. (Vagy valami ócska telefonról írsz amiben nincsenek ékezetek) Mindjárt megint jössz valami hülye dumával gondolom.
Megnézted a hozzád hasonlókról készült videót? Nagyon tanulságos, bár lehet nem tudnád felfogni és értelmezni.
[link] -
blagolf
senior tag
válasz
bulikavagyok #59 üzenetére
Van arca őlordságának mi? Leáll ilyen halandókkal vitatkozni, mikor nincs is vita alap.
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #55 üzenetére
Te pont ilyen vagy mint ezek az egysejtűek!
https://youtu.be/vc9bMY6lGw0 -
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #55 üzenetére
Te másoló művész....
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #53 üzenetére
Először tényleg csak az előlap designról írtam hogy nem változik. Erre te jössz a bullshit dumáddal meg az ezer soros valahonnan kimásolt magyarázkodásaiddal (amit el sem olvasok) . Már nem csak a design nevetséges hanem te is. Úgy, és olyan elvakultan véded az Apple-t mintha a tied lenne, pedig téged is ugyan úgy lehúznak és ugyan olyan hülyének néznek mint a többi lúzert. Itt az antenna és a ház görbüléses botrányra gondolok. Egy szónak is száz a vége, kívánom hogy továbbra is maradjon az Apple az egyetlen szerelmed!
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #51 üzenetére
Nézd vissza ki kezdett magyarázkodni. Neked jó lesz, bármilyen is lesz.
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #47 üzenetére
Ugyan úgy néz ki mint 9 éve? Igen. Leragadtak a kinézetnél? Igen. Hardverről szót sem ejtettem. Igazam van? Igen. Nem kell túlmagyarázni mindent mert csak a kulsőről volt szó. (Egyébként lehet kijelzőbe integrálni ujjlenyomat olvasót) Az Apple addig nem fog változtatni gyökeresen ameddig meg tudja etetni bizonyos emberekkel hogy ez így a legjobb. Így volt ez anno is a legideálisabbnak mondott 3.5-kijelzővel is. Azt is megkajálták a hívők 5 éven keresztül.
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #41 üzenetére
Ki mondta hogy ne váltsanak Amoledre? Ez is csak azt bizonyítja hogy leragadtak ennél a kinézetnél. Ilyen a fizikai gomb is. Nekem jobban tetszik az érintő gomb, már kényelmetlen lenne a fizikai gomb. 4s-em pedig nem most volt hanem évekjel ezelőtt, és nem az akkori csúcstelefonokhoz képest volt lassú, hanem egy Xperia Minihez képest ami soha nem volt egy kategóriában, főleg árban. Viszont szerintem ezt túl is beszéltük. További szép napot.
-
blagolf
senior tag
válasz
szupermacs #40 üzenetére
Nevetségest írtam.
Maga a telefon egyébként minőségi kidolgozású, de ez elmondható más gyártó fele ennyibe kerülö telefonjairól is. Egyébként a képek nem állhatnak messze a valóságtól, mert az tuti hogy ennél nagyobb változás nem lesz.
-
blagolf
senior tag
válasz
szupermacs #35 üzenetére
Utoljára 4s-em volt anno. Idegesítően lassú volt, az intunestól való függőség meg még idegesítőbb. Én csak leírtam a véleményem, ami mellesleg teljesen igaz.
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #36 üzenetére
2.5D kijelzőt lehet falig húzni, legalábbis kisebb kínai gyártónak már sikerült szvsz.
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #33 üzenetére
Tipikus Iphone fan válasz. Attól még ugyan úgy nem változott semmi 9 év alatt elölről. A káva szélessége is csak a többi telefonnál baj, az Iphonenál elnézhető. Na mindegy. Én nem sértegetlek mert más a véleményed, nem is az én stílusom. Főleg egy nyomorult telefon, valaki által kitalált képe miatt.
-
blagolf
senior tag
Dizájnváltás??!!
Elölről ugyan úgy néz ki mint mikor 9 éve megjelent az első. Nevetséges. Azóta ugyan akkora kávákkal is dolgoznak, főleg alúl és felül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Egyedi ékszerdobozka
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest