- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Sidious
senior tag
Te korlatolt agyhalott, ez mar vicc
te tenyleg ennyire hulye vagy, vagy csak tetetted?
Pont, hogy a bagatel mivoltara hivatkoztam a "fennakadasna", de te valamiert megint nem erted meg, mint a tobbi hsz valos tartalmat sem... Ez van, amkior valakit a Vadaskertbe hagynak 10 percre internethet jutni. Grat.Vagy csak szimplan zavar, hogy meg en telibesz*rtam a videot es meg sem neztem (mert linket sem tudsz masolni es off topicba sem teszel semmit
) kozben te duplam beleszaladtal a csicskalangosba.
-
Lord Sidious
senior tag
No no, a személyeskedést te kezdted, miután nem bírtad felfogni, hogy mi a technikai háttere annak, hogy IPS-nél nem lehet a keretet kitolni a szélre. Én tényekkel és érvekkel operáltam, még te random hülyeségekkel.
Még mindig abban a képben ringatód magad, hogy almafan vagyok, miközben ez csöppet túlzás, lévén, hogy felhasználóként a fórumon, hangoztatom a kritikámat az Apple felé is, ha valami tényleg szar, (mindemellett Droidot és BB-t is használok) de ha valaminek technikai korlátja van azt elég nehéz támadni... -
Lord Sidious
senior tag
nem néztem meg, mert közben rájöttem, hogy te vagy az Zolika Puma felsőben, [aki ezen a videón szerepel]. A kopasz véglény, pedig valamelyik vidéki kapálótársad lehet. Éppen ezért, nincs is miről tovább beszélgetnünk. Még trollnak is gyenge vagy.
A magyar helyesírás szabályai szerint, vesszők is vannak, mielőtt játszanád a nyelvtannácit használd is őket.
-
Lord Sidious
senior tag
Erre te jössz a bullshit dumáddal meg az ezer soros valahonnan kimásolt magyarázkodásaiddal (amit el sem olvasok) . Már nem csak a design nevetséges hanem te is.
Igazából ezzel te bizonyítottad be, hogy nem csak nevetséges vagy, de a vitakultúrád is a béka segge alatt van...
Itt az antenna és a ház görbüléses botrányra gondolok.
Ezzel pedig ismételten azt, hogy teljesen tájékozatlan vagy, és részinformációkból, és demagóg módon veszed az ismereteidet.
Úgy, és olyan elvakultan véded az Apple-t mintha a tied lenne, pedig téged is ugyan úgy lehúznak és ugyan olyan hülyének néznek mint a többi lúzert.
Engem nehezen húznak le, mivel az Apcom-tól szerzem a cuccaimat hivatalos forrásból, és olcsóbban, mint te bármelyik eddigi felső kat. készülékedet. Az ökoszisztémával, és elsődlegesen iOS-ra kidobott appok használatával, pedig a munkám miatt több pénzt kerestem, egy hónap alatt, mint amennyibe az eddigi összes iOS-es cuccom került. (pedig volt/van jó pár)
Egy szónak is száz a vége, kívánom hogy továbbra is maradjon az Apple az egyetlen szerelmed!
Nyilván, főleg, hogy iOS 8 óta több ponton is negatív véleménnyel vagyok az Apple termékekről, és ami vacak bennük azt el is ismerem, hogy vacak, de a hozzád hasonló vérpistike droidhuszárok, úgy jönnek fröcsögni MA-n az Apple topicokba, mint légy a sz*rra. (ha elolvastad volna pl. az előző hszt. tudnád is.) Nem mellesleg ugyan annyi ideje használok Droidot is, mint BB-t és iOS-t.
-
Lord Sidious
senior tag
Magyarazkodni?
En erveket hozok fel es tenyeket. Te pedig nyomod a bullshitet kb. nulla hatterinfoval. Jossz azzal a baromsaggal, hogy ua. a design... Szamodra akkor minden auto is ugyan ugy nez ki mert van 4 kereke?
A 4S peldad meg alapbol egy vicc foleg, hogy egy Xperia minit dobsz be osszehasonlitasnakamikor megjelent vettem a 4S es es a Galaxy Note-om a 4S oda vissza verte. Sot kesobb a Nexus 4-emet is...
Amugy meg komolyan nem ertem ezt a kava hiszteriat. Mi a fontosabb, egy jol kalibralt szinhelyes panel baromi jo fenyerovel, vagy a null kava, aminek van olyan "pozitiv" tulajdonsaga, hogy ha elere zakozik a telo torik a kijelzo? Jo a kisebb kava, de a full kitolt szerintem tok folos. Az AMOLED is a Galaxy S6-ban erte el azt a szintet, hogy frankonak mondhato. Mar kevesbe hajlamos a beegesre, szinhelyesre kalibralhato rgb es cmyk szerint. Hala istennek, hogy nem valtotak IPS-rol par eve. Jopar AMOLED-es keszuleket vittem vissza gariztatni, mert beeget (Note 1, Note 2, SGS 1;2;5 Lumia 925) IPS-el egyszer volt bajom, akkor is gyari hibas volt.
A masik meg, aki komolyan tudja venni a fenti "paparazzi" kepet eleg nagy okor szvsz.olyan szogletes kamerat meg akkor sem tudnek PS-el vagy GIMP2-vel odarakni, ha diret gany munkat vegeznek.
Mas: eddigi tapasztalatom szerint, azok szoktak fikazni az iOS-t, akik baromira nem is ismerik a rendszert csak feluletesen, amikor pedig megmutatjak nekik, hogy mekkora tevhitekben elnek a rendszerrel kapcsolatba, csak neznek tagra nyilt szemekkel.
Az, hogy szamomra mi lesz jo, majd en elsontom.
Inkabb Mossberg altal osszeszedett velemeny az aminek a legtobb pontjaval egyetertek.1. Jobb akkumulátor üzemidő: ez akár a készülék vastagodását is eredményezheti, de inkább ez, mint hogy a Smart Battery Case-t kelljen használni – így Mossberg.
2. Gyorsabb töltés: bár az Apple-eszközöket nem tart olyan drámaian sokáig feltölteni, a Samsung ebben már gyorsabb, úgyhogy ezen a téren is újítani kell, plusz akár a vezetéknélküli, indukciós töltés sem jönne rosszul.
3. El kell tüntetni vagy komolyan csökkenteni kell a kijelző körüli kávát: ez nagyobb kijelzőt és kisebb vázat is jelentene egyben.
4. Valamilyen szintű optikai zoom: a dupla kamera erre megoldás lehet, és versenyelőnybe hozná az Apple-t. De azért a kamera gyorsabban is betölthetne, és jobb minőséget produkálhatna gyenge fényviszonyok között is.
5. Legyen még strapabíróbb az iPhone: bár a 7000-es alumíniumból készült váz most is elég erős, de nem vízálló, és csúszik a hátlapja, tovább a kijelző is nagyon könnyen törik. Ha ez megoldódna, még kevesebb tokot és kijelzővédő-fóliát kéne használni, ami elrontja a telefon dizájnját.
6. Növelni kell az alap tárhelyet áremelés nélkül: 16 GB már nagyon kevés, vagy 32 GB-ról, vagy ha a nem csökken annyit a profit, akkor 64 GB-ról kell kezdődnie az alap tárhelynek az új iPhone esetében.
7. Jobb gyári alkamazások kellenek: Mossberg már korábban is kritizálta az Apple-t, hogy nem teljesítenek szoftveres téren olyan jól, mint régen. Mail, Apple Maps, Siri – mindegyikre ráférne a ráncfelvarrás, továbbá átjárhatóvá kell tenni az iMessage-t a platformok között. -
Lord Sidious
senior tag
Te hozdad fel a 4S-ed... A 3,5"-t egy ember mondta es eroszakolta tok folosen. Amugy akkoriban 2007 az a meret is nagynak szamitott. Nem mellesleg a kava mindig kisebb lett es a design is gyokeren valtozott, de nyilvan igazad van. Valoszinuleg en latok tul nagy valtozast a ket evete levo design valtasba. (Az is igaz, hogy legalabb nekem itt van az asztalomon minden valtasbol egy keszulek es van is osszehasonlitasi alapon.)
Bulikavagyok: gondoltam eleg nyilvanvalo a "Sot" mondatkezdessel es a kacsinto smile-val. Ezek szerint nem.
-
Lord Sidious
senior tag
Ki mondta hogy ne váltsanak Amoledre?
Izzzzé, azért az megvan, hogy évek óta fejlesztik(tetik) az IPS tecg-ek és a vége az lett, hogy az iPad Pro 9,7-ben van a jelenlegi legjobb kijelző a piacon?
- Az összes vizsgált kijelző esetében a valaha mért legjobb színhűség mindkét tartományban
- Mobilkijelzők között a legalacsonyabb tükröződés
- A legnagyobb fényerő a táblagépek között
- A valaha mért legnagyobb kontrasztarány külső fény esetén
- A betekintési szög változása esetén a valaha mért legkisebb színtorzulásEz is csak azt bizonyítja hogy leragadtak ennél a kinézetnél.
elég szubjektív kinek mi tetszik. Azért pár százmillió ember mégis megvette, és valószínűleg akad közöttük egy két felhasználó, akinek tetszik is a designja. Sőt még más gyártóknak, is nem hiába másolját/ták elég serényen...
Ilyen a fizikai gomb is. Nekem jobban tetszik az érintő gomb, már kényelmetlen lenne a fizikai gomb.
A fizikai gomb több funkciót képes betölteni, mint az érintő. A lecserélésének csak akkor lenne értelme, ha a kijelzőbe lehetne integrálni az ujjlenyomat olvasót, ami ugyan olyan gyorsan működne, mint most pl. a 6S-ben. Mert a 3D touchal megoldható lenne, hogy a kijelző is betöltse a home gomb szerepét.
-
Lord Sidious
senior tag
2,5D-s kijelzőt IPS panellal nehezen... Max. AMOLED-del, mert az IPS világítás technikája nem adja meg a lehetőséget hozzá.
Nekem is van még két régi 4S-em. Az egyik iOS 6.1.3-mal és hasít, a másik 7.1.4-el és az is teljesen rendben van. Amúgy meg nem tudom mit vársz, egy több, mint 5 éves HW-től...? 45nm-es egymagos CPU és 512 MB RAM. Minden iOS frissítéssel később megkapott, minden feature-t, aminek nem volt hardveres korlátozása. 4 főverzió frissítés, nem értem ezen mit lehet panaszkodni.
iTunes
LOL
, kb. csak akkor használom, ha egy teljes resotre-t akarok, és tisztán, nem OTA-n csinálni. Adatmásolásra még wifin sincs szükség rá. Attól mert valaki nem tud más módszert használni, attól még létezik másik, ami egyszerűbb is. (Pedig nekem minden eszközömön 60-110 GB adat van és elég gyakran mozgatom őket.
iOS-en is megteheted kb. ugyan azt, mint Droidon csak mélyebben el kell merűlni a rendszerbe. Sőt a jali berak is csodákra képes, még torrenthuszárkodni is lehet a segítségével, vagy ugyan úgy lophatód a fejlesztők alkalmazásit, annyi különbséggel, hogy iOS-en a tört appok stabilabbak, mint Droidon a tört APK-k
-
Lord Sidious
senior tag
Nem vagyok fan, csak nem bullshitelek... 2,5D IPS kijelzot NEM lehet lekerekitve falig huzni. Az also kava kell a home gomb miatt a felso meg nem sok vizet zavar. Szvsz inkabb legyen egy keszulek szimatrikus, mint egy amorf formedveny. Amugy meg van szabadalom az Apple-nel, amive meg tudjak oldani kesobb a home gomb kepernyobe integralasat sot az elolapi szenzorokat es a kamerat is. A hangszoro a necces.
-
Lord Sidious
senior tag
az még nem esett le, hogy így teljesen szimmetrikus, minden irányból? Alul a home gombnak van hely, és hogy felül is ugyan annyi van a ló***t sem érdekel, mert a kijelző tetején túlra úgysem fog nyúlkálni? Vagy te a hangszórónyílást szoktad simogatni, netán az előlapi kamerát?
kis pervez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest