- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
szupermacs #76 üzenetére
Nem én voltam a haragos egyén a kommentelők között, és most se vagyok az.
-
doooo
veterán
válasz
szupermacs #74 üzenetére
2 napja vége az egymást-ekézésnek, már nem kell modi. Igaz, egy-két hsz-t el lehetne tüntetni... De úgyis halott a topic, tehát nem fontos annyira.
-
szupermacs
veterán
Valaki hívjon már egy modit.
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #72 üzenetére
Ez a hsz a minősítésed. Gratulálok. Nem zavar hogy már nem is írtam neked? Kicsit túlpörögtél. Nehogy infarktust kapj. Sértegetésből *5-ös!
Üdv, Zoli
-
Lord Sidious
senior tag
Te korlatolt agyhalott, ez mar vicc
te tenyleg ennyire hulye vagy, vagy csak tetetted?
Pont, hogy a bagatel mivoltara hivatkoztam a "fennakadasna", de te valamiert megint nem erted meg, mint a tobbi hsz valos tartalmat sem... Ez van, amkior valakit a Vadaskertbe hagynak 10 percre internethet jutni. Grat.Vagy csak szimplan zavar, hogy meg en telibesz*rtam a videot es meg sem neztem (mert linket sem tudsz masolni es off topicba sem teszel semmit
) kozben te duplam beleszaladtal a csicskalangosba.
-
Lord Sidious
senior tag
Az lehet, hogy ő nem mindig rak ki egy-két vesszőt... ,de ha te meg demonstrációként telerakod az írásod, akkor legalább jól tedd azt. Túl sok van...
... Után is kell.
Nem mintha ettol nem lenne ertheto, vagy az ekezetek vagy egy elutessel. Ezen oly' folos cseszodni. Pont annyira, mint egy forum hsz szemantikajan szvsz.
-
doooo
veterán
-
Lord Sidious
senior tag
No no, a személyeskedést te kezdted, miután nem bírtad felfogni, hogy mi a technikai háttere annak, hogy IPS-nél nem lehet a keretet kitolni a szélre. Én tényekkel és érvekkel operáltam, még te random hülyeségekkel.
Még mindig abban a képben ringatód magad, hogy almafan vagyok, miközben ez csöppet túlzás, lévén, hogy felhasználóként a fórumon, hangoztatom a kritikámat az Apple felé is, ha valami tényleg szar, (mindemellett Droidot és BB-t is használok) de ha valaminek technikai korlátja van azt elég nehéz támadni... -
doooo
veterán
válasz
Lord Sidious #63 üzenetére
"A magyar helyesírás szabályai szerint, vesszők is vannak, mielőtt játszanád a nyelvtannácit használd is őket."
Az lehet, hogy ő nem mindig rak ki egy-két vesszőt... de ha te meg demonstrációként telerakod az írásod, akkor legalább jól tedd azt. Túl sok van belőlük, és azok is rossz helyen.
(No offense, csak gondoltam ha ezt hozod fel, akkor bizonyítsd is, hogy te jobb vagy benne).
Egyébként (szerintem) lassan visszafoghatjátok magatokat, ha csak nem arra pályáztok, hogy kitiltsanak benneteket. -
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #63 üzenetére
Te kötöttél belém, mert nem bírod elviselni, hogy nem mindenkinek tetszik az almacsutka. Te kezdted a sértegetést is, mint egy dedós. Szóval tényleg nem vagyunk egy szinten. Az általam linkelt videóban pedig te lehetsz az a gnóm gyerek, aki elsőnek veszi át egy hetes sátorozás után a nyomorult telefonját. Szánalmas vagy. Valami viccesebb képet is rakhattál volna ki. Jó, elnézem. (humorérzéked sincs) De ne aggódj! Kicsit még nőlsz, és majd csak elkezdesz osztódni, te egysejtű!
Üdv, Zoli
-
Lord Sidious
senior tag
nem néztem meg, mert közben rájöttem, hogy te vagy az Zolika Puma felsőben, [aki ezen a videón szerepel]. A kopasz véglény, pedig valamelyik vidéki kapálótársad lehet. Éppen ezért, nincs is miről tovább beszélgetnünk. Még trollnak is gyenge vagy.
A magyar helyesírás szabályai szerint, vesszők is vannak, mielőtt játszanád a nyelvtannácit használd is őket.
[ Szerkesztve ]
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #61 üzenetére
A magyar nyelvben vannak ékezetek. Te ehhez biztos túl vagy iskolázva. (Vagy valami ócska telefonról írsz amiben nincsenek ékezetek) Mindjárt megint jössz valami hülye dumával gondolom.
Megnézted a hozzád hasonlókról készült videót? Nagyon tanulságos, bár lehet nem tudnád felfogni és értelmezni.
[link][ Szerkesztve ]
Üdv, Zoli
-
blagolf
senior tag
válasz
bulikavagyok #59 üzenetére
Van arca őlordságának mi? Leáll ilyen halandókkal vitatkozni, mikor nincs is vita alap.
Üdv, Zoli
-
válasz
Lord Sidious #55 üzenetére
"..pedig a munkám miatt több pénzt kerestem, egy hónap alatt, mint amennyibe az eddigi összes iOS-es cuccom került. (pedig volt/van jó pár)
" -pontosan mennyit keresel havonta? Áruld el kérlek, hadd irigykedjünk egy kicsit!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #55 üzenetére
Te pont ilyen vagy mint ezek az egysejtűek!
https://youtu.be/vc9bMY6lGw0[ Szerkesztve ]
Üdv, Zoli
-
csongi
veterán
Ne máár!
Lassan tényleg bulvárlap lesz a MA oldala.
Már a címeket is sajnálom elolvasni -
blagolf
senior tag
-
Lord Sidious
senior tag
Erre te jössz a bullshit dumáddal meg az ezer soros valahonnan kimásolt magyarázkodásaiddal (amit el sem olvasok) . Már nem csak a design nevetséges hanem te is.
Igazából ezzel te bizonyítottad be, hogy nem csak nevetséges vagy, de a vitakultúrád is a béka segge alatt van...
Itt az antenna és a ház görbüléses botrányra gondolok.
Ezzel pedig ismételten azt, hogy teljesen tájékozatlan vagy, és részinformációkból, és demagóg módon veszed az ismereteidet.
Úgy, és olyan elvakultan véded az Apple-t mintha a tied lenne, pedig téged is ugyan úgy lehúznak és ugyan olyan hülyének néznek mint a többi lúzert.
Engem nehezen húznak le, mivel az Apcom-tól szerzem a cuccaimat hivatalos forrásból, és olcsóbban, mint te bármelyik eddigi felső kat. készülékedet. Az ökoszisztémával, és elsődlegesen iOS-ra kidobott appok használatával, pedig a munkám miatt több pénzt kerestem, egy hónap alatt, mint amennyibe az eddigi összes iOS-es cuccom került. (pedig volt/van jó pár)
Egy szónak is száz a vége, kívánom hogy továbbra is maradjon az Apple az egyetlen szerelmed!
Nyilván, főleg, hogy iOS 8 óta több ponton is negatív véleménnyel vagyok az Apple termékekről, és ami vacak bennük azt el is ismerem, hogy vacak, de a hozzád hasonló vérpistike droidhuszárok, úgy jönnek fröcsögni MA-n az Apple topicokba, mint légy a sz*rra. (ha elolvastad volna pl. az előző hszt. tudnád is.) Nem mellesleg ugyan annyi ideje használok Droidot is, mint BB-t és iOS-t.
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #53 üzenetére
Először tényleg csak az előlap designról írtam hogy nem változik. Erre te jössz a bullshit dumáddal meg az ezer soros valahonnan kimásolt magyarázkodásaiddal (amit el sem olvasok) . Már nem csak a design nevetséges hanem te is. Úgy, és olyan elvakultan véded az Apple-t mintha a tied lenne, pedig téged is ugyan úgy lehúznak és ugyan olyan hülyének néznek mint a többi lúzert. Itt az antenna és a ház görbüléses botrányra gondolok. Egy szónak is száz a vége, kívánom hogy továbbra is maradjon az Apple az egyetlen szerelmed!
[ Szerkesztve ]
Üdv, Zoli
-
Lord Sidious
senior tag
Magyarazkodni?
En erveket hozok fel es tenyeket. Te pedig nyomod a bullshitet kb. nulla hatterinfoval. Jossz azzal a baromsaggal, hogy ua. a design... Szamodra akkor minden auto is ugyan ugy nez ki mert van 4 kereke?
A 4S peldad meg alapbol egy vicc foleg, hogy egy Xperia minit dobsz be osszehasonlitasnakamikor megjelent vettem a 4S es es a Galaxy Note-om a 4S oda vissza verte. Sot kesobb a Nexus 4-emet is...
Amugy meg komolyan nem ertem ezt a kava hiszteriat. Mi a fontosabb, egy jol kalibralt szinhelyes panel baromi jo fenyerovel, vagy a null kava, aminek van olyan "pozitiv" tulajdonsaga, hogy ha elere zakozik a telo torik a kijelzo? Jo a kisebb kava, de a full kitolt szerintem tok folos. Az AMOLED is a Galaxy S6-ban erte el azt a szintet, hogy frankonak mondhato. Mar kevesbe hajlamos a beegesre, szinhelyesre kalibralhato rgb es cmyk szerint. Hala istennek, hogy nem valtotak IPS-rol par eve. Jopar AMOLED-es keszuleket vittem vissza gariztatni, mert beeget (Note 1, Note 2, SGS 1;2;5 Lumia 925) IPS-el egyszer volt bajom, akkor is gyari hibas volt.
A masik meg, aki komolyan tudja venni a fenti "paparazzi" kepet eleg nagy okor szvsz.olyan szogletes kamerat meg akkor sem tudnek PS-el vagy GIMP2-vel odarakni, ha diret gany munkat vegeznek.
Mas: eddigi tapasztalatom szerint, azok szoktak fikazni az iOS-t, akik baromira nem is ismerik a rendszert csak feluletesen, amikor pedig megmutatjak nekik, hogy mekkora tevhitekben elnek a rendszerrel kapcsolatba, csak neznek tagra nyilt szemekkel.
Az, hogy szamomra mi lesz jo, majd en elsontom.
Inkabb Mossberg altal osszeszedett velemeny az aminek a legtobb pontjaval egyetertek.1. Jobb akkumulátor üzemidő: ez akár a készülék vastagodását is eredményezheti, de inkább ez, mint hogy a Smart Battery Case-t kelljen használni – így Mossberg.
2. Gyorsabb töltés: bár az Apple-eszközöket nem tart olyan drámaian sokáig feltölteni, a Samsung ebben már gyorsabb, úgyhogy ezen a téren is újítani kell, plusz akár a vezetéknélküli, indukciós töltés sem jönne rosszul.
3. El kell tüntetni vagy komolyan csökkenteni kell a kijelző körüli kávát: ez nagyobb kijelzőt és kisebb vázat is jelentene egyben.
4. Valamilyen szintű optikai zoom: a dupla kamera erre megoldás lehet, és versenyelőnybe hozná az Apple-t. De azért a kamera gyorsabban is betölthetne, és jobb minőséget produkálhatna gyenge fényviszonyok között is.
5. Legyen még strapabíróbb az iPhone: bár a 7000-es alumíniumból készült váz most is elég erős, de nem vízálló, és csúszik a hátlapja, tovább a kijelző is nagyon könnyen törik. Ha ez megoldódna, még kevesebb tokot és kijelzővédő-fóliát kéne használni, ami elrontja a telefon dizájnját.
6. Növelni kell az alap tárhelyet áremelés nélkül: 16 GB már nagyon kevés, vagy 32 GB-ról, vagy ha a nem csökken annyit a profit, akkor 64 GB-ról kell kezdődnie az alap tárhelynek az új iPhone esetében.
7. Jobb gyári alkamazások kellenek: Mossberg már korábban is kritizálta az Apple-t, hogy nem teljesítenek szoftveres téren olyan jól, mint régen. Mail, Apple Maps, Siri – mindegyikre ráférne a ráncfelvarrás, továbbá átjárhatóvá kell tenni az iMessage-t a platformok között.[ Szerkesztve ]
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #51 üzenetére
Nézd vissza ki kezdett magyarázkodni. Neked jó lesz, bármilyen is lesz.
Üdv, Zoli
-
Lord Sidious
senior tag
Te hozdad fel a 4S-ed... A 3,5"-t egy ember mondta es eroszakolta tok folosen. Amugy akkoriban 2007 az a meret is nagynak szamitott. Nem mellesleg a kava mindig kisebb lett es a design is gyokeren valtozott, de nyilvan igazad van. Valoszinuleg en latok tul nagy valtozast a ket evete levo design valtasba. (Az is igaz, hogy legalabb nekem itt van az asztalomon minden valtasbol egy keszulek es van is osszehasonlitasi alapon.)
Bulikavagyok: gondoltam eleg nyilvanvalo a "Sot" mondatkezdessel es a kacsinto smile-val. Ezek szerint nem.
[ Szerkesztve ]
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #47 üzenetére
Ugyan úgy néz ki mint 9 éve? Igen. Leragadtak a kinézetnél? Igen. Hardverről szót sem ejtettem. Igazam van? Igen. Nem kell túlmagyarázni mindent mert csak a kulsőről volt szó. (Egyébként lehet kijelzőbe integrálni ujjlenyomat olvasót) Az Apple addig nem fog változtatni gyökeresen ameddig meg tudja etetni bizonyos emberekkel hogy ez így a legjobb. Így volt ez anno is a legideálisabbnak mondott 3.5-kijelzővel is. Azt is megkajálták a hívők 5 éven keresztül.
Üdv, Zoli
-
válasz
Lord Sidious #48 üzenetére
Komoly érv és cinizmus? Általában sikerül beazonosítanom (felfognom) őket, de a Te hozzászólásodban most egyiket sem láttam. Valószínűleg az én hibám.
Élni és élni hagyni
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
bulikavagyok #46 üzenetére
nagyon.
látom, te pedig felfogod a különbséget cinizmus és komoly érvek között.
[ Szerkesztve ]
-
Lord Sidious
senior tag
Ki mondta hogy ne váltsanak Amoledre?
Izzzzé, azért az megvan, hogy évek óta fejlesztik(tetik) az IPS tecg-ek és a vége az lett, hogy az iPad Pro 9,7-ben van a jelenlegi legjobb kijelző a piacon?
- Az összes vizsgált kijelző esetében a valaha mért legjobb színhűség mindkét tartományban
- Mobilkijelzők között a legalacsonyabb tükröződés
- A legnagyobb fényerő a táblagépek között
- A valaha mért legnagyobb kontrasztarány külső fény esetén
- A betekintési szög változása esetén a valaha mért legkisebb színtorzulásEz is csak azt bizonyítja hogy leragadtak ennél a kinézetnél.
elég szubjektív kinek mi tetszik. Azért pár százmillió ember mégis megvette, és valószínűleg akad közöttük egy két felhasználó, akinek tetszik is a designja. Sőt még más gyártóknak, is nem hiába másolját/ták elég serényen...
Ilyen a fizikai gomb is. Nekem jobban tetszik az érintő gomb, már kényelmetlen lenne a fizikai gomb.
A fizikai gomb több funkciót képes betölteni, mint az érintő. A lecserélésének csak akkor lenne értelme, ha a kijelzőbe lehetne integrálni az ujjlenyomat olvasót, ami ugyan olyan gyorsan működne, mint most pl. a 6S-ben. Mert a 3D touchal megoldható lenne, hogy a kijelző is betöltse a home gomb szerepét.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Lord Sidious #41 üzenetére
Látom nagyon képben vagy a lopott alkalmazások területén.
Élni és élni hagyni
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #41 üzenetére
Ki mondta hogy ne váltsanak Amoledre? Ez is csak azt bizonyítja hogy leragadtak ennél a kinézetnél. Ilyen a fizikai gomb is. Nekem jobban tetszik az érintő gomb, már kényelmetlen lenne a fizikai gomb. 4s-em pedig nem most volt hanem évekjel ezelőtt, és nem az akkori csúcstelefonokhoz képest volt lassú, hanem egy Xperia Minihez képest ami soha nem volt egy kategóriában, főleg árban. Viszont szerintem ezt túl is beszéltük. További szép napot.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Zoli
-
blagolf
senior tag
válasz
szupermacs #40 üzenetére
Nevetségest írtam.
Maga a telefon egyébként minőségi kidolgozású, de ez elmondható más gyártó fele ennyibe kerülö telefonjairól is. Egyébként a képek nem állhatnak messze a valóságtól, mert az tuti hogy ennél nagyobb változás nem lesz.
Üdv, Zoli
-
Lord Sidious
senior tag
2,5D-s kijelzőt IPS panellal nehezen... Max. AMOLED-del, mert az IPS világítás technikája nem adja meg a lehetőséget hozzá.
Nekem is van még két régi 4S-em. Az egyik iOS 6.1.3-mal és hasít, a másik 7.1.4-el és az is teljesen rendben van. Amúgy meg nem tudom mit vársz, egy több, mint 5 éves HW-től...? 45nm-es egymagos CPU és 512 MB RAM. Minden iOS frissítéssel később megkapott, minden feature-t, aminek nem volt hardveres korlátozása. 4 főverzió frissítés, nem értem ezen mit lehet panaszkodni.
iTunes
LOL
, kb. csak akkor használom, ha egy teljes resotre-t akarok, és tisztán, nem OTA-n csinálni. Adatmásolásra még wifin sincs szükség rá. Attól mert valaki nem tud más módszert használni, attól még létezik másik, ami egyszerűbb is. (Pedig nekem minden eszközömön 60-110 GB adat van és elég gyakran mozgatom őket.
iOS-en is megteheted kb. ugyan azt, mint Droidon csak mélyebben el kell merűlni a rendszerbe. Sőt a jali berak is csodákra képes, még torrenthuszárkodni is lehet a segítségével, vagy ugyan úgy lophatód a fejlesztők alkalmazásit, annyi különbséggel, hogy iOS-en a tört appok stabilabbak, mint Droidon a tört APK-k
-
blagolf
senior tag
válasz
szupermacs #35 üzenetére
Utoljára 4s-em volt anno. Idegesítően lassú volt, az intunestól való függőség meg még idegesítőbb. Én csak leírtam a véleményem, ami mellesleg teljesen igaz.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Zoli
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #36 üzenetére
2.5D kijelzőt lehet falig húzni, legalábbis kisebb kínai gyártónak már sikerült szvsz.
Üdv, Zoli
-
Scholes9
nagyúr
Teljesen mindegy, hogy fog kinézni, nem lesz értelme váltani még 5S-ről sem.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14” M4 Space Black
-
Lord Sidious
senior tag
Nem vagyok fan, csak nem bullshitelek... 2,5D IPS kijelzot NEM lehet lekerekitve falig huzni. Az also kava kell a home gomb miatt a felso meg nem sok vizet zavar. Szvsz inkabb legyen egy keszulek szimatrikus, mint egy amorf formedveny. Amugy meg van szabadalom az Apple-nel, amive meg tudjak oldani kesobb a home gomb kepernyobe integralasat sot az elolapi szenzorokat es a kamerat is. A hangszoro a necces.
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #33 üzenetére
Tipikus Iphone fan válasz. Attól még ugyan úgy nem változott semmi 9 év alatt elölről. A káva szélessége is csak a többi telefonnál baj, az Iphonenál elnézhető. Na mindegy. Én nem sértegetlek mert más a véleményed, nem is az én stílusom. Főleg egy nyomorult telefon, valaki által kitalált képe miatt.
Üdv, Zoli
-
Lord Sidious
senior tag
az még nem esett le, hogy így teljesen szimmetrikus, minden irányból? Alul a home gombnak van hely, és hogy felül is ugyan annyi van a ló***t sem érdekel, mert a kijelző tetején túlra úgysem fog nyúlkálni? Vagy te a hangszórónyílást szoktad simogatni, netán az előlapi kamerát?
kis pervez
-
blagolf
senior tag
Dizájnváltás??!!
Elölről ugyan úgy néz ki mint mikor 9 éve megjelent az első. Nevetséges. Azóta ugyan akkora kávákkal is dolgoznak, főleg alúl és felül.
Üdv, Zoli
-
szupermacs
veterán
Jaj ne az antenna. Jaj ne a kamera kiáll. Jaj ne a dizájn. Jaj ne az ára milyen sok lesz. Jaj ne már megint semmi nem tetszik itt senkinek, mégis megveszi majd több millió ember. Jaj ne, csak úgy.
Következő?
-
törölt tag
Ez a tempo az alma dzájn fejlődésében kezd ijesztően gyors lenni.
Viccet félre téve valószínűleg ennek a gyenge víziónak semmi köze az I7-hez. El tudom képzelni, hogy vannak annyira pofátlanok, hogy a dupla kamerát majd csak az i7s-kapja meg, addig is akinek ez a hatalmas innováció kell az vegye majd meg az I7plus-t
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
Hihetetlen tempó...😓
Gyakorlatilag még alig jött ki a 6s már jön a 7....
-
Tamás34
senior tag
Marha ronda!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
.DLL
veterán
Bizony, 4 - 4S - 5 - 5S. Végig ugyan az a design volt, kicsit vékonyodott, modernebbedett (dá sép só), a jelenlegi forma még csupán kettő generáció óta tart, és közben elővették az 5-ös (bocsánat 5S) dizájnt is, hát mégis hova kapkodnának egy új formatervvel??
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
dutrás
őstag
Fake
P50 pro/Honor 200 pro
-
Matada2.3
veterán
Én is kezdem megszokni, hogy egyre több hagyománnyal szakítanak az almáék.. Gondolom most az előlapon lesz valami csoda. Engem inkább ez a +-os széria idegesít, miért csak az kap pl. dupla kamerát, annyira nem tudom felfogni miért terelik az embereket az 5,5 felé. (mondja ezt az akinek ekkora telefonja van)
Finn the human
-
A guru
addikt
Mindenki ugyan így fikázta a 6 designt aztán eladási rekordokat döntögetett. Nem féltem én az applet konkrétan azt csinálnak amit akarnak.
-
Fejvadi
nagyúr
Ennek a képnek semmi köze a valósághoz, ami nem is baj.
-
Balint1408
aktív tag
A kamera még mindig kiáll!!!
[ Szerkesztve ]
A térerő veled van!
-
A legőszintébben remélem, hogy nem valóban így fog kinézni, illetve lesz valami tényleg hasznos benne, és nem csak szoftver oldalról (by Tim).
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
pomorski
őstag
Hát ez tényleg izgalmas cím volt. Ez a paparazzó az árcimkét nem fotózta le?
-
Remelem nem valos. Szamomra ez meg otvarabb mint a 6/6s. Az utolso szep iphone az 5/5s/se voltak.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Potrien
senior tag
Ez aztán az izgalmas hír
-
Szerintem ez nem valós, csak elkezdődik a szokásos "hypolás" a bemutatás előtt.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
SepTox
tag
Apa kezdődik!...
Istenem hol van még szeptember! 😁😁😁 -
moleculez
veterán
Az a cím... Azt hittem valakinek a kezéből kifotozták, vagy hasonló erre egy szar PS munka...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Ott van a fotón, alul felül a műanyag sáv
De amúgy nagyon gyenge fotómunka, látszik ,hogy Photoshop...
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
naagabp
csendes tag
tiszta szögletes a fotós-objektíves-villanós rész, mintha oda lenne egy másik telefonról kopírozva csak nagyon bénán. Szerintem kamu az egész.
-
doooo
veterán
Most akkor ők is a hátlap anyagával fognak b@szkurálni mint az LG, a G5-ben? Vagy másképp oldották meg az antennák helyzetét?
-
Még nagyobb dudor?
Inkább húznák síkba valami szobafestő mázolóval.. Meg tennének alá aksit.
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Ehhez jobban illik az iPhone 6rs név
Élni és élni hagyni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Vajon tényleg valósak lehetnek-e azok a képek, amik az Apple hónapokon belül bemutatásra kerülő csúcskészülékéről készültek. Ha igen, nem lesz nagy dizájnváltás.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest