- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Terminus_ #100 üzenetére
Hátigen, minden relatív
Nagy DSLR-ről minden MILC könnyűnek tűnik. Mindenképp tapizz meg egy példányt vagy legalább egy hasonló testalkatú MILC-et, hogy nem zavar-e a karcsúsított méret. Amúgy nagyon frankó kis gép, az extra súly nekem azt jelenti, hogy nem lopták ki belőle az anyagot, pl nincs híján normális szenzor/cpu-hűtésnek, mint pl egyes sony vázak.
#101: hú, őszintén én a 12-40 és az 1.8/45 után nemigen érzem szükségét semmiféle lencsekorrekciónak, de kérdezz rá a m43 topicban (általánosan, a biztonság kedvéért, oly obi pana vázon - konkrétan gx80-a <5embernek van a topicban, amiből az egyik lusta példány lennék én
)
-
válasz
Terminus_ #52 üzenetére
Esküvői szertartás, valamilyen előadás, hasonlók. Pláne akkor gond, ha az ember a kamerát fixen állványon hagyná és a tartalomra is figyelne közben - ha 100%-ban a videózásra koncentrálok, akkor elvileg azonnal indíthatom a következő snittet - bár a "varrásnál" akkor is lehet némi folytonossági probléma.
Elég disznóság, hogy az amcsi modellt elindítod és szépen végiglő pl egy másfélórás műsort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest