Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inkább fotózom, és mégis a GX80-at vettem. Ma reggel beléptem a klubba egy Váz +12-32 Kittel. A 32-100 f2.8 úton van, remélem ezzel az amatőr igényeim le lesznek fedve.
Ami hirtelen töltés előtt feltűnt, hogy iszonyat jó az LCD képfrissítése (régebbi gépekhez képest). Utána ment a töltőre. -
Terminus_
aktív tag
-
hito
nagyúr
Sajnos így van. Volt olyan gépem, ami megjegyezte, de már meg nem mondom, hogy melyik. NX500-amnál is ha képstílust állítok, akkor az érvényes lesz sajnos mozgó-, és állóképre is. Sokszor úgy fejeltem, ami videónál nem baj (mivel ahhoz állítom be), fotónál annál inkább. Többek között ezért is van mindig raw+jpegre állítva a gépem.
-
t72killer
titán
Nálam hálistennek az előző tulaj megtette a külső töltő beszerzését
. Egy extra eredeti akksi itt is figyel, csak épp az is üres volt. Mostmár fel van töltve, megy a videó.Viszont ha A v M módban lövöm a videót, akkor nem enged semmihez se hozzányúlni.- váá, közben rájöttem a turpisságra, a vidi indítása előtt az lcd-n lehet válogatni vidi+P,A és M módok közül
Sajna a 30perces limit nem tűnt el
. Most lövöm a második snittet. -
hito
nagyúr
Na ha lesz egy kis idod, majd eresszuk ossze az NX500-ammal. Rogton atertekeled az elesseg fogalmat
Egyebkent tenyleg kivancsi lennek mit tud az NX500 mellett, mert en is nagyon szemezek ezzel a vazzal. Megiscsak egy elo es lelegzo rendszerrol van szo, nem ugy mint az NX 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Egy extra eredeti akksi itt is figyel, csak épp az is üres volt. Mostmár fel van töltve, megy a videó.
. Most lövöm a második snittet.
Egyebkent tenyleg kivancsi lennek mit tud az NX500 mellett, mert en is nagyon szemezek ezzel a vazzal. Megiscsak egy elo es lelegzo rendszerrol van szo, nem ugy mint az NX