- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Inkább fotózom, és mégis a GX80-at vettem. Ma reggel beléptem a klubba egy Váz +12-32 Kittel. A 32-100 f2.8 úton van, remélem ezzel az amatőr igényeim le lesznek fedve.
Ami hirtelen töltés előtt feltűnt, hogy iszonyat jó az LCD képfrissítése (régebbi gépekhez képest). Utána ment a töltőre. -
-
-
Terminus_
aktív tag
-
hito
nagyúr
Sajnos így van. Volt olyan gépem, ami megjegyezte, de már meg nem mondom, hogy melyik. NX500-amnál is ha képstílust állítok, akkor az érvényes lesz sajnos mozgó-, és állóképre is. Sokszor úgy fejeltem, ami videónál nem baj (mivel ahhoz állítom be), fotónál annál inkább. Többek között ezért is van mindig raw+jpegre állítva a gépem.
-
-
Nálam hálistennek az előző tulaj megtette a külső töltő beszerzését
. Egy extra eredeti akksi itt is figyel, csak épp az is üres volt. Mostmár fel van töltve, megy a videó.
Viszont ha A v M módban lövöm a videót, akkor nem enged semmihez se hozzányúlni.- váá, közben rájöttem a turpisságra, a vidi indítása előtt az lcd-n lehet válogatni vidi+P,A és M módok közülSajna a 30perces limit nem tűnt el
. Most lövöm a második snittet.
-
-
hito
nagyúr
Na ha lesz egy kis idod, majd eresszuk ossze az NX500-ammal. Rogton atertekeled az elesseg fogalmat
Egyebkent tenyleg kivancsi lennek mit tud az NX500 mellett, mert en is nagyon szemezek ezzel a vazzal. Megiscsak egy elo es lelegzo rendszerrol van szo, nem ugy mint az NX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Dell notebook topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Escape from Tarkov
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Medence topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest