- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Hát ezaz, mindenkinek más az igénye. Tartottam tőle, hogy ezt a részét utálni fogom, aztán rövid idő után észre se vettem. Csak akkor hiányzott mikor a munkám akartam videózni, némi segítséget adott a kontrollhoz a wifi-s mobil app. Ha sok ilyet kellene/szeretnék csinálni akkor viszont beszerzek egy bármilyen ~8-15e ft-os monitort és mivel ezen van élő tiszta hdmi kimenet ez lesz a kontroll.
Ennél sokkal jobban hiányzik a G6 keresője, mert ennek az optikai része elég gyengére sikerült, meg a képaránya is. Itt sokkal jobban kijön, hogy a 4:3 képarány jobban illeszkedik az emberi szemhez, jobban kitölti, jobban jön ki a 16:9 miatti vágás is. Ez van.
Viszont ezek ellenére árához képest nagyon jó gép, a szenzorstabi pedig mindent visz, brutálisan 'megfogja' a képet.
Itt van egy séta és futó teszt IS nélkül és vele:
IS teszt
Ez pedig egy kirándulós, momdhatni valós körülmények között:
Kirándulás -
MrChris
nagyúr
Első helyen említeném a képstabilizátort, ami váltási ok volt számomra. Nekem G6-volt amiben ugyan az a szenzor van ami a G5-ben is van. Amit nyertem a GX80-al képileg a nagyobb dinamika és magas iso-nál a picivel jobb színtartás és számottevően kevesebb zaj. Videó terén még ennél van lehetőség teljesen manuális videóra ami nincs a G5-ben, valamint a videó crop mód vagy mi a tököm.
Jobb zárszerkezete van, ezzel megszűnt a shuttersock és persze csendesebb. Elektromos zár nemtom van e a G5-ben, TL-nél hasznos.
Szerintem jobban jártál volna, de ez ár kérdés is, meg pár apróságot veszítesz is pl a forgatós kijelzőt. -
MrChris
nagyúr
válasz
t72killer #44 üzenetére
Lehet állítani, Panássan vannak autoisoval, expokorrekcióval anomáliák... Viszont úgy általában tárcsákra nem sikerült kitennem az iso állítást. Azt hogyan kell?
Szerencsére ez az EU limit engem nem érint
6 perc volt a leghosszabb snitt, amúgy 2percen belül vagyok amit még le is vagdosok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest