- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Hát ezaz, mindenkinek más az igénye. Tartottam tőle, hogy ezt a részét utálni fogom, aztán rövid idő után észre se vettem. Csak akkor hiányzott mikor a munkám akartam videózni, némi segítséget adott a kontrollhoz a wifi-s mobil app. Ha sok ilyet kellene/szeretnék csinálni akkor viszont beszerzek egy bármilyen ~8-15e ft-os monitort és mivel ezen van élő tiszta hdmi kimenet ez lesz a kontroll.
Ennél sokkal jobban hiányzik a G6 keresője, mert ennek az optikai része elég gyengére sikerült, meg a képaránya is. Itt sokkal jobban kijön, hogy a 4:3 képarány jobban illeszkedik az emberi szemhez, jobban kitölti, jobban jön ki a 16:9 miatti vágás is. Ez van.
Viszont ezek ellenére árához képest nagyon jó gép, a szenzorstabi pedig mindent visz, brutálisan 'megfogja' a képet.
Itt van egy séta és futó teszt IS nélkül és vele:
IS teszt
Ez pedig egy kirándulós, momdhatni valós körülmények között:
Kirándulás -
t72killer
titán
Biztos lehet, majd még ezt végigjárom. Nagyon friss még nekem ez a gép, szumma 2 órát ha játszottam vele konkrétan. A játszás része volt pl a sokISO-s képek felturbózása photoshop stackinggel és a stabi tesztje. Utóbbi ma majdem éles bevetésre is kerül, de sikerrel lebeszéltem a főnökasszonyt a múzeumról
.
-
t72killer
titán
-
hito
nagyúr
Ne. Egy rakas nem Pana vazon (Canon, Sony, Samsung, stb) megoldhato a dolog. Ezen kivul minden Pana vaz is jo lehet neked, amit nem az EU-ba szantak. Ebayen talalsz ilyet, akar PAL rendszerut is. Nekem pl. GM1-em volt, ami PAL volt es limit nelkuli. De talalni akarmelyikbol, csak sajnos meg is kerik az arat. Egy GH3-at vettem multkor majdnem ebayen, ami limit nelkuli volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Borderlands 4
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest