- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
changbácsi
tag
válasz
mikadoka #1123 üzenetére
Szia!
Irigyellek az 50 col miatt
Szerintem a bajod azonnal megszűnik, ha a beállításokban az inteligent frame creation-t KI állásba kapcsolod.
Nekem legalábbis akkor vannak ilyen aura gondjaim, ha az BE van kapcsolva.
Én ki szoktam kapcsolni, mert zavar az a természetellenesen folyamatos kép. 24 kocka/másodpercen nőttem fel lehet ez a baj.
Lehet nem ez lesz a gond de próbáld ki ha nem tetted volna eddig.
THX módban használom máskülönben ez a legjobb filmezni/tvzni. Nekem legalábbis ez tetszik a legjobban. Kontraszt 50, fényerő -9, ÖKO: KI.
[Nekem ez a cikk tetszett itt olvashatsz a beállításokról is bővebben]Amúgy a szuper felbontást is kilőheted, de az IFC-t mindenképpen, hogy ne szarozzon a pixelekkel.
Remélem tudtam segíteni!
Csáó
-
changbácsi
tag
Sziasztok!
Adtam egy esélyt ma is a pixelprotectornak.
A white wash 2 órát ment és utána nyoma sincsen az rtl logónak a tesztképeken. Nagyon ajánlom ezt a remek programot minden plazma tulajdonosnak! Kiírtam dvd-re és 300 óránként le is fogom futtatni a pixelkarbantartást ezek után. Tehát van remény, ha egy 2 hete látható beégést képes voltam kiszedni a tv-ből.
A tv-t ésszel kell használni, mert valóban, mint írtad volt szép képpel hálálja meg.
Ertéel meg kapja be, zoom 1 en nem látszik a logójuk.Mondjuk este még sötétben is le tesztképelem, ha ott sem látom, akkor nagyon happy leszek.
Üdv: Changbácsi
-
changbácsi
tag
hali!
Kb 3 hete, hogy nem igazán tv-zek, csak az asszony kapcsolta be esténként a barátok közt miatt a masinát. Ez a 3 hét, csak RTL-ezés elég is volt ahhoz, hogy belesüljön a szép-sütemény három betű. Ja, vasárnaponta a lányom a nickelodeon-t szokta nézni rendszeresen 2 órát ( Dórától-spongyabobig) este az rtl mellett halványan a nick logó is látszott, de azt még kiszedte a hangyafutball. Szerintem 4-5 óra után, ha nincs más nézve az adott csatornán kívül, a statikus logók beleégnek a tv-be.... Viszont azt meg nem tudom elképzelni, hogy a mérnökök/eladók/stb. ezt nem tudnák. Elég bátrak a plazma gyártók, hogy ennek dacára is gyártják a tv-jeiket.
Én már bármikor kiszúrom a beégést. Elég cinkes, hogy ezt kell megélnie a fogyasztónak... de mint Kurt Vonnegut mondja: ÍGY MEGY EZ...Mindenkinek jó plazmatévézést!
Adios amigos!
C.bácsi
-
changbácsi
tag
válasz
pusi1981 #1104 üzenetére
köszi most már én is rájöttem és zoom on nézzük... de azért ez durva hogy 3 hét alatt beleégett.... ez a technológia nem jó. Mennyi éve van plazma és még mindég ez a beégés nyavalya... hát... szerintem szánalmas dolog. Az meg, hogy a boltban amikor rákérdezel, a válaszuk legyintés és megnyugtatás, hogy az már régen volt, hogy beégtek a plazmák.
Én is baromira figyeltem amúgy 1,5 hónapig. Hangyáztam, ha sokat néztem egy adót, meg váltogattam is. Fényerő a mai napig -10 en van a kontraszt az mondjuk 45 körül (THX profil)... és tessék. Velem van a baj az is lehet, de azóta csak azt a rohadt RTL logót figyelem világos háttereknél...Tv képe viszont meglepően szép. Anyámék samu lcdje elmehet a sunyiba ehhez képest.
-
changbácsi
tag
válasz
M_AND_Ms #1102 üzenetére
Szia/sztok !
2010 dec 28 óta van 42 es G20 am. Rendesen figyeltem a 200 órás bejáratásra. Sok sok full hd-s (teljes kijelzőn) filmet néztem rajta. Tv adásokat is nézünk persze. Másfél hónapos koráig semmi sem volt a tesztoldalakkal beégés terén. Ma vettem észre, hogy az rtl klub logója halványan látható sötétben világos háttérnél és bekapcsolásnál is. Néztem hangyaharcot, de nem megy ki sehogyan sem. Nagyon jó a szemem az asszony nem is látja a filmek közben, de engem kissé zavar. 2 és fél hónapos tv és nincs is halálra nézve...
Lehet tényleg az a baj hogy csak este van idő nézni és akkor is főleg az RTL van bekapcsolva. Pedig nagyon vigyáztam, hogy ne legyen ilyen és mégis itt van....
Elszomorító, hogy most már mindig ott lesz a bal felsőben az RTL logó, ha csak halványan is. Mindenki nagyon vigyázzon ezzel.
Érdemes a szerviznek szólnom?Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- OLCSÓ MONITOROK
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest