- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
changbácsi
tag
hali!
Kb 3 hete, hogy nem igazán tv-zek, csak az asszony kapcsolta be esténként a barátok közt miatt a masinát. Ez a 3 hét, csak RTL-ezés elég is volt ahhoz, hogy belesüljön a szép-sütemény három betű. Ja, vasárnaponta a lányom a nickelodeon-t szokta nézni rendszeresen 2 órát ( Dórától-spongyabobig) este az rtl mellett halványan a nick logó is látszott, de azt még kiszedte a hangyafutball. Szerintem 4-5 óra után, ha nincs más nézve az adott csatornán kívül, a statikus logók beleégnek a tv-be.... Viszont azt meg nem tudom elképzelni, hogy a mérnökök/eladók/stb. ezt nem tudnák. Elég bátrak a plazma gyártók, hogy ennek dacára is gyártják a tv-jeiket.
Én már bármikor kiszúrom a beégést. Elég cinkes, hogy ezt kell megélnie a fogyasztónak... de mint Kurt Vonnegut mondja: ÍGY MEGY EZ...Mindenkinek jó plazmatévézést!
Adios amigos!
C.bácsi
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest