- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
changbácsi
tag
hali!
Kb 3 hete, hogy nem igazán tv-zek, csak az asszony kapcsolta be esténként a barátok közt miatt a masinát. Ez a 3 hét, csak RTL-ezés elég is volt ahhoz, hogy belesüljön a szép-sütemény három betű. Ja, vasárnaponta a lányom a nickelodeon-t szokta nézni rendszeresen 2 órát ( Dórától-spongyabobig) este az rtl mellett halványan a nick logó is látszott, de azt még kiszedte a hangyafutball. Szerintem 4-5 óra után, ha nincs más nézve az adott csatornán kívül, a statikus logók beleégnek a tv-be.... Viszont azt meg nem tudom elképzelni, hogy a mérnökök/eladók/stb. ezt nem tudnák. Elég bátrak a plazma gyártók, hogy ennek dacára is gyártják a tv-jeiket.
Én már bármikor kiszúrom a beégést. Elég cinkes, hogy ezt kell megélnie a fogyasztónak... de mint Kurt Vonnegut mondja: ÍGY MEGY EZ...Mindenkinek jó plazmatévézést!
Adios amigos!
C.bácsi
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest