Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
changbácsi
tag
válasz
pusi1981
üzenetére
köszi most már én is rájöttem és zoom on nézzük... de azért ez durva hogy 3 hét alatt beleégett.... ez a technológia nem jó. Mennyi éve van plazma és még mindég ez a beégés nyavalya... hát... szerintem szánalmas dolog. Az meg, hogy a boltban amikor rákérdezel, a válaszuk legyintés és megnyugtatás, hogy az már régen volt, hogy beégtek a plazmák.
Én is baromira figyeltem amúgy 1,5 hónapig. Hangyáztam, ha sokat néztem egy adót, meg váltogattam is. Fényerő a mai napig -10 en van a kontraszt az mondjuk 45 körül (THX profil)... és tessék. Velem van a baj az is lehet, de azóta csak azt a rohadt RTL logót figyelem világos háttereknél...
Tv képe viszont meglepően szép. Anyámék samu lcdje elmehet a sunyiba ehhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim konzol!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest