- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monyesz
aktív tag
válasz
TheWraith #1031 üzenetére
Ilyen remegéses dolog abszolut nem jellemző, egy ember jelzett ilyet. Érdekes, a ciripelés mintha csak 50"-os daraboknál jönn elő. Viszont ez sem típushiba, több esetben más-más okok vezettek a zaj növekedéséhez.
Ghostra az új neoPDP panel szerintem sokkal kevésbé érzékeny.
A készüléket hivatalos helyről véve 5 év garit kapsz, ez értékben kb 40-50ezer ft, de még többet ér a pénznél a biztonság ! -
kbalazsa
senior tag
válasz
TheWraith #1031 üzenetére
Nekem G20-am van, nagyon meg vagyok elégedve vele. Remegéssel még nem találkoztam.
A táp viszont valóban hajlamos sziszegésre, ciripelésre, de az enyém max. akkor hallható, ha teljesen lenémítva javarészt világos (fehér) tartalmat jelenít meg épp. Ez nem túl gyakran fordul elő, így abszolút nem zavaró a dolog. Legtöbbször elsötétített szobában, nem a hóágyúk működéséről forgatott némafilmet nézünk, így nincs gond.
A 60-as kontraszt nagyon brutális beállítás, otthoni fényviszonyok mellett meglehetősen ocsmány képet produkálna úgy! Sajnos az a baj a boltokkal, hogy az ottani fényárban nehéz megkülönböztetni, megítélni a TV készülékek képességeit. Sokszor a fényviszonok miatt az eladók állítják dinamikus, vagy fényerő/kontraszt emelt módba a cuccot, megtévesztvén a vásárlót.
Egyébként a típusválasztásban segítségedre lehet ez a topic.
PF típusokkal a Pixmania oldalon találkozhattál esetleg? Én mindenképp egy hazai forgalmazót javasolnék neked, akinél az 5 év garancia is biztosan elintézhető! Figyelj oda erre is, ha ebben gondolkozol, mert hamarost lejár ez az akció!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen notebookot vegyek?
- Gitáros topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest