Új hozzászólás Aktív témák
-
kbalazsa
senior tag
válasz
TheWraith #1031 üzenetére
Nekem G20-am van, nagyon meg vagyok elégedve vele. Remegéssel még nem találkoztam.
A táp viszont valóban hajlamos sziszegésre, ciripelésre, de az enyém max. akkor hallható, ha teljesen lenémítva javarészt világos (fehér) tartalmat jelenít meg épp. Ez nem túl gyakran fordul elő, így abszolút nem zavaró a dolog. Legtöbbször elsötétített szobában, nem a hóágyúk működéséről forgatott némafilmet nézünk, így nincs gond.
A 60-as kontraszt nagyon brutális beállítás, otthoni fényviszonyok mellett meglehetősen ocsmány képet produkálna úgy! Sajnos az a baj a boltokkal, hogy az ottani fényárban nehéz megkülönböztetni, megítélni a TV készülékek képességeit. Sokszor a fényviszonok miatt az eladók állítják dinamikus, vagy fényerő/kontraszt emelt módba a cuccot, megtévesztvén a vásárlót.
Egyébként a típusválasztásban segítségedre lehet ez a topic.
PF típusokkal a Pixmania oldalon találkozhattál esetleg? Én mindenképp egy hazai forgalmazót javasolnék neked, akinél az 5 év garancia is biztosan elintézhető! Figyelj oda erre is, ha ebben gondolkozol, mert hamarost lejár ez az akció!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest