- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dracula
őstag
Kösz! Minden csomagolás megvan, el szoktam rakni a dolgaim csomagját.
Pendrive-ra raktam fel egyszínű képeket, hogy nézzek "pixel" hibát, valahol írták.
De képeket is nézegettem már. De bármilyen statikus tartalomnál látszik, pl. windows háttér (kiterjesztett) is elég már. Mellette teljesen más a képe a Dell U2410-nek, ugyan azzal a háttérrel.És a legfájóbb, hogy a TV képe amúgy gyönyörű lenne, színek, kontraszt, fekete és más tekintetében... Semmi más gondom nem lenne.
Mondjuk a beépített hangszórók pocsékok, dehát mit várhatunk egy olyan lapos szartól.
-
Dracula
őstag
Ha látszik.
Akkor most ilyen esetben helyszíni gari van? Kijön valaki? Mert ez nem egy zsebrádió...
Régen x kg felett volt ilyen, de a CRT-k nehezek, ez meg nem annyira.Szerencsére nagyon közel lakok egy szervizhez, tehát nem kell messzire menniük.
Csak akkor itthon kell maradnom addig, szabi vagy meló itthonról... (VPN).
Üdv!
-
balinyo
tag
Még nem próbáltam, de most meg fogom, a HDMI2-es a TV-n az ARC azt hiszem (de rá is van írva), az erősítőmön meg az egyes out, ha működne, akkor valószínűleg egyből megoldódik a külső hang.
A bekapcsolást mindjárt gondoltam, hogy szándékosan van így, csak a tanítható távirányítómon vannak makrók, ami 1 gombnyomásra kapcsolná a tv-t, erősítőt és a lejátszót, így viszont a TV-t nem tudja kapcsolni. Ezért gondoltam, hogy hátha eltekinthetek ettől "saját felelősségre"
-
Dracula
őstag
-
Johnny Cage
addikt
ezer köszönet. (celeborn-nak is)
ahogy mondtátok, ez a nyújtás kb. felejtős. nálam 16:10-es monitoron az MPC-HC egész elfogadhatóan nyújtja ki teljes képernyőre a 4:3-as képeket, ez még egy szalonképes megoldás: [link]
az egyébként miért van hogy lelóg az RTL-klub logó? a valós nézet nem változtat a képarányon?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest