- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
válasz
AlienSub #793 üzenetére
OKOK. Nem szóltam semmit.
A ciripelés... hát, azt mondták a szervizben, hogy ez így normális. Viszont voltam Locutus néven futó cimborámnál, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy nála bizony sokkal halkabb. Viszont még van egy reményem. Ma jön meg az APC zavarszűrős (és persze túlfeszvédős) elosztóm, de csak holnap megyek el érte, mert ma alkoholba fojtom bánatom.Van aki szerint ez segíthet (mármint a zajszűrés), van aki szerint nem... Hát én minden esetre bízom benne, hogy valamivel legalább jobb lesz. De nagyon furcsa a dolog, mert néha azt veszem észre, hogy ugyanazon képtartalom mellett is különböző mértékű ciripelést produkál. Néha mintha jobban rázendítene. Dehát mit tudok tenni? Ha a fogyasztóvédelemhez fordulok, és ők is azt mondják, hogy ez így jó, akkor még nekem kell fizetnem... Ebből sehogy sem jöhetek ki jól.
-
Celeborn
tag
válasz
AlienSub #790 üzenetére
Ha DVB-T-ről beszélünk, akkor a beltéri antennán max. a jelerősség múlik, ami ha gyenge, akkor kockás lesz a kép, meg szétesik, stb. De a "nem kockásan" megjelenített kép minőségét nem befolyásolja, hiszen digitális adásról beszélünk. Egyébként én DVB-T-t használok amióta megvan a TV, és annyi a tapasztalat, hogy fakóbbak a színei, mint korábban a digitális kábel TV esetében. De a kép minősége szerintem nem rossz. No meg a HD adás az m1-en és a Duna TV-n határozottan nagyon szép.
-
Celeborn
tag
válasz
AlienSub #693 üzenetére
Helló!
Igen, ez a hol gyártották kérdés, már korábban is felmerült egy TFT monitor kapcsán, és ott mondjuk konkrétan ez problémákat is okozott. Az enyémet egyébként a cseheknél gyártották, és abszolút mások a benyomásaim, mint neked. Holnap jönnek egyébként érte (futár), azt mondták bevizsgálják. Hát, ha bevizsgálják, és azt mondják, hogy ez így jó, akkor visszakérem az árát és veszek mást. Korábban egy full HD LCD TV volt a nappaliban (nem éppen csúcskategóriás) és annak sokkal szebbek voltak a színei. Őszintén szólva semmi előrelépést nem tapsztaltam az előző TV-hez képest. A másik viszonyítási alapom pedig a monitorom, aminek a képességei így festenek: [link]
Ehhez képest pedig megint csak csalódás a színvilág.
Úgyhogy nem tudom... stresszel a dolog rendesen. Kiadtunk nem kevés pénzt és nem vagyok elragadtatva. Néztünk rajta HD filmet is a hétvégén, ami szép volt, ok, de azért az áll leesés elmaradt, pedig mások azt írják itt, hogy döbbenet, meg tátva maradt a szájuk... Főleg, hogy most meg a jégkorszak 3-ba néztem bele (HD), és abban azért elvileg szép élénk színeket rendereltek, de abszolút nem jöttek ki a TV-n. -
Celeborn
tag
válasz
AlienSub #691 üzenetére
Lehet, hogy nem is ugyanarról beszélünk.
Én egy P42G20E-ről beszélek. És a többiek?
Egyébként néha én sem értem, mert itt sokan istenítik, és tökéletes TV-nek tartják, de vannak páran akik a csalódásukat fejtik ki. Lehet, hogy a Pana valami nagyon elbirkázott, és ilyen sok a hibás modell a szériában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest