- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EarFun Clip – cimpazaj
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlienSub
csendes tag
Nekem is T-home analóg a kábeltévém és ugyan nem tudom, hogy a tévének a szolgáltatásnak vagy mindkettőnek köszönhetően, de nem látom ennyire rossznak. Sőt egyáltalán nem. Persze tudom, hogy a Tv ennél többre képes ezért összehasonlításképpen vettem egy beltéri antennát csak, hogy kipróbálhassam a földi sugárzású antenna jelet. Igaz erre a tesztre talán nem a legjobb megoldás a beltéri antenna, de úgy gondoltam egy próbát megér. Megvallom őszintén elmaradt a nagy üdvrivalgás annak ellenére, hogy szemmel láthatóan a digitális jel jóvoltából két adó (M1, M2) képe élesebb lett, de a többi RTL, TV2, AXN, maradt az analóg szintjén. Persze ez lehet, hogy inkább a szoba antenna hibája. Szóval, szerintem nincs mitől tartanod.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest