- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
válasz
AlienSub #693 üzenetére
Helló!
Igen, ez a hol gyártották kérdés, már korábban is felmerült egy TFT monitor kapcsán, és ott mondjuk konkrétan ez problémákat is okozott. Az enyémet egyébként a cseheknél gyártották, és abszolút mások a benyomásaim, mint neked. Holnap jönnek egyébként érte (futár), azt mondták bevizsgálják. Hát, ha bevizsgálják, és azt mondják, hogy ez így jó, akkor visszakérem az árát és veszek mást. Korábban egy full HD LCD TV volt a nappaliban (nem éppen csúcskategóriás) és annak sokkal szebbek voltak a színei. Őszintén szólva semmi előrelépést nem tapsztaltam az előző TV-hez képest. A másik viszonyítási alapom pedig a monitorom, aminek a képességei így festenek: [link]
Ehhez képest pedig megint csak csalódás a színvilág.
Úgyhogy nem tudom... stresszel a dolog rendesen. Kiadtunk nem kevés pénzt és nem vagyok elragadtatva. Néztünk rajta HD filmet is a hétvégén, ami szép volt, ok, de azért az áll leesés elmaradt, pedig mások azt írják itt, hogy döbbenet, meg tátva maradt a szájuk... Főleg, hogy most meg a jégkorszak 3-ba néztem bele (HD), és abban azért elvileg szép élénk színeket rendereltek, de abszolút nem jöttek ki a TV-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.08
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest