Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
einstein
senior tag
Én nem vagyok plazma ellenes, nem is lehetek, mert nem volt még plazmám. Csak azt tudom mondani, amit pl. bevásárlóközpontokban látok.
Szvsz olyan körülmények között nem jön ki mennyivel jobbak - mint ahogy sokan állítják. Viszont készséggel elhiszem hogy pl. otthon - sötét szobában - sokkal feltűnőbb lenne a különbség.
Én inkább csak azt furcsáltam, hogy se plazmatopikban, se ebben a cikkben/topikban meg sem említik ezt a jelenséget, ami szerintem nem csak nekem tűnik fel. Sőt kb lehülyézik azt, aki ezzel jön. Igazából azt vártam, hogy valaki megmondja, hogy miért van ez.
Már csak azért is, mert különben érdekelne a plazma az egyéb előnyei miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco CTS SX80 IPST60 - Video konferencia vezérlő - Piaci ár alatt
- Razer Blackshark v2 pro white
- Vivtek D5380U-WNL - 5000 Ansis projektor - Full HD 3D - Nagy fényerejű projektor - WUXGA -
- Garanciás LG OLED 65C3 (164cm) TV/4K 120Hz/Evo/ Dolby Vision/HDR10/beszámítás van
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm)
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már csak azért is, mert különben érdekelne a plazma az egyéb előnyei miatt...