- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
elefant
őstag
válasz
einstein #385 üzenetére
előrebocsájtom, hogy nekem tényleg nagyon tetszett ez a tévé, de abban igazad van, hogy elkéne fogadni, ohgy kinek ez tetszik kinek az. kinek erre áll a szeme, kinek arra. szóval simán elhiszem, hogy neked jobban bejött egy bármilyen lcd mint ez a plazma, tiszteletben tartom és elfogadom a véleményed.
srácok, ne gyilkoljátok már egymást... ez mégiscsak egy szimpla tévé teszt, bár olykor láthatóan vallási vita színezetet ölt...peace & love & unity
-
FefeeX
veterán
válasz
einstein #385 üzenetére
Már bocs, de szerintem ha úgy lenne, ahogy írja, a fene se venne plazmát. Sőt, nem lenne értelme plazmát gyártani. De emberünkről már az első mondatában lerítt, hogy LCD fan, és a többiek voltak okosak, akik nem foglalkoztak a hülyeségeivel. Én sértegetek? Mármint ki írta, hogy hazugságok meg hasonlók vannak a cikkben? Hogy is van ez?
Quan-Chi: én is ASUS párti vagyok monitorokban, mármint a TN-ben, de semmi tudományosság nincs benn, egyszerűen kinézetre jobban tetszik, mint a többi
ha3flt: kevered a szezont a fazonnal. Köze nincs a fényes LCD-nek (glare type) a plazmához, CRThez. Egyrészt, a glare kijelző abszolúte tükröz, a tévéken az üveg meg pont hogy nem. De erről már sokan írtunk, vagy elhiszed, vagy elmész és megnézed, vagy továbbra is téves elméleteket próbálsz terjeszteni. DE
Az LCD-kről kicsit bővebben: miért lett a notikban glare? Azért, mert ezzel érték el azt, hogy a butított noti LCD-k képe, színei hasonlítsanak az asztali gépekére. Mert tény, hogy sokkal szebb a képe, mint a matt kijelzőknek. (notebookokban nem 16millió színű panelek vannak ám, legalábbis akkor nem azok voltak, mikor bejött a glare, ugyanis a fogyasztása ezeknek a paneleknek sokkal magasabb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Eladó fülhallgatók, Sony, JBL!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest