Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
einstein
senior tag
Én nem vagyok plazma ellenes, nem is lehetek, mert nem volt még plazmám. Csak azt tudom mondani, amit pl. bevásárlóközpontokban látok.
Szvsz olyan körülmények között nem jön ki mennyivel jobbak - mint ahogy sokan állítják. Viszont készséggel elhiszem hogy pl. otthon - sötét szobában - sokkal feltűnőbb lenne a különbség.
Én inkább csak azt furcsáltam, hogy se plazmatopikban, se ebben a cikkben/topikban meg sem említik ezt a jelenséget, ami szerintem nem csak nekem tűnik fel. Sőt kb lehülyézik azt, aki ezzel jön. Igazából azt vártam, hogy valaki megmondja, hogy miért van ez.Már csak azért is, mert különben érdekelne a plazma az egyéb előnyei miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- League of Legends
- Las Vegasban hazárdírózhat a Tesla Robotaxi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest