Új hozzászólás Aktív témák
-
maylay
csendes tag
Két napig próbálgattam a „hülye azért nem vagyok „boltban vásárolt panasonic p42G20-as készüléket. A kép nagyon szép minden egyéb jól működik. A zúgást egy pár órai nézés után észleltem,2 nap alatt figyeltem és úgy döntöttem, hogy három napon belül van és jelzem ezt a problémát az áruházban. Azt mondták, hogy Ők ezt nem tudják, megállapítani küldenek egy Panasonic-os szervizes szakembert, ha Ő azt mondja, hogy ez a zúgás fennáll, add, erről egy papírt akkor Ők kicserélik. Amikor telefonon felhívott a szakember, hogy mondjam el mi a probléma azt mondta,” ha nem zúg, akkor nem működik”. Ekkora okosság után, már gondoltam nem igen ad igazat nekünk Ő a másik oldalon áll. Mikor délelőtt helyett megjött délután fél négykor, megállapította fülre hogy ez természetes minden készülék ilyen, Ő örülne, ha az övé csak így zúgna. A feleségemmel hiába mondtuk, hogy 3-3.5 méterről halljuk a zúgás azt mondta Ö nem hallja örülne, ha olyan lenne a füle, mint a miénk. Nézegette hátulról a készüléket azt mondja, 280W-nál már ez van de, hogy mi és miért arról nem mondott semmit. Azt mondja, hiába cserélnénk ki a többi is ugyanúgy zúg. Mivel a készülék megfelelő paraméterekkel működik ezért Ő nem ad igazolást a készülék jó. Nem értem mért gondolta, hogy ha egyébként a készülékkel megvagyunk, elégedve akkor minek mondanánk, hogy zúg, mért hazudnánk. Így csak az Ő hallásával alátámasztott vizsgálatával nagyon egyoldalú a dolog. Tehát nem sok esélye van azoknak, akik erre panaszkodnak, hogy a Panasonicnál ezt orvosolják. Azt nem feltételezem, hogy az előzőleg telefonon felhívott budapesti vevőszolgálat, akinek elmondtam a panaszomat értesítette a szervizt, hogy ne fogadják el a panaszt, mert Ők azt mondták, hogy nem természetes, ha a zúgás ilyen messziről hallatszik. Jó lenne, ha műszerrel meg tudnák állapítani, hogy milyen távolságról hallatszik a zúgás. Ezt mindkét fél részéről megnyugtató lenne. Így nagyon szubjektív ez a dolog. A vevőnek nem lehet igaza. Hol van, itt a fogyasztóvédelem van még egyáltalán ilyen?
Még egy dolog a szállítók a teherautó platóján fektetve hozták a készüléket. Mikor mondom, több helyen rá van rajzolva, hogy csak állítva szabad szállítani azt mondták azért, hogy el ne boruljon.
Azért nem vitettem vissza, mert kibontották és a panelen nem láttam semmi hibát. Gondolom a zúgásnak nincs köze ehhez.
Ezt csak okulás képpen irtam.Ez nem biztos, hogy mindenhol igy van.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest