- Ilyen lesz a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celeborn
tag
Helló!
Én azt javaslom, hogy csapj az asztalra. Neked még van esélyed. Ugyanis 3 munkanapon belül mindenféle indok nélkül kérheted a készülék cseréjét, vagy éppen "elállhatsz a vásárlástól", ami azt jelenti, hogy visszakérheted az árát. Ezt törvény írja elő.
Viszont engem elszomorít amit írtál, mert én már éltem ezzel a lehetőséggel, de sajnos nem a pénzt kértem vissza. Most már bánom nagyon. Egyébként akkor még azt mondták a boltban, hogy tényleg zúg, adtak másikat, ami ugyanúgy zúg. Ezek után mondtam, hogy hagyjuk ezt a francba, inkább kérek másfajta TV-t, de ezúttal már kérik a Panasonic szakvéleményét. Úgyhogy most nekem is ki kell hívnom a szervizeseket, de már előre tudom, hogy semmi esélyem. Úgyhogy buktam. Rohadjanak meg. 230e Ft a k... TV és ezt kapom...
Szerdán beszéltem telefonon a panasonic-os ügyfélszolgálattal, de ezt már leírtam. Viszont azóta voltam a helyi szerviznél, ahogy javasolták a telefonban, de azután, hogy elmondtam nekik, mi a bajom, szinte felháborodtak azon, hogy én egyáltalán rosszat merek mondani erre a TV-re. Mondtak olyat is, hogy szerintük túl olcsón adják ezt a szuper TV-t. Ezek után írtam az eDigital-nak, hogy akkor lépjenek valamit, mert nekem ez a TV nem kell, cseréljük be másra. Ezt pedig már fentebb leírtam.
Szóval szar a helyzet. De ha kell, akkor a fogyasztóvédelemhez fordulok. Ezt nem hagyom annyiban. Én sem lottón nyerem a pénzt. -
Celeborn
tag
Helló!
Nem kell ehhez tesztprogram. Ha be van kapcsolva a TV, akkor ciripel. Nagy áruházakban nem hallatszott a ciripelés, mert ott sok a zaj, viszont egy kis üzletben a kedvemért lenémítottak mindent és meghallgattuk. Hallatszott is a ciripelés, de halkan. Ezért is furcsállom a sajátom ilyen erős ciripelését. No meg sokan írták már itt is, és más fórumokban is, hogy 2m-ről már nem is hallatszik. Kb. 10-ből 9 ember azt mondja, hogy nem hallja. Szerintem kibontani nem fognak neked TV-t, max. ha van kiállított darab, meghallgathatod. De akkor is benne van a pakliban, hogy amit megveszel, az más lesz. Persze nem lebeszélni akarlak.
Itt a fórum tetején van ez a "gyorskeresés itt", oda írd be, hogy ciripelés.
-
M_AND_Ms
veterán
A lemezt a tv formázza meg. Ezek után az másra nem használható, csak partíció törlés és újraformázás után. (olyan nincs, hogy egy HDD-t vmi úgy formázza meg, hogy azt már sohase lehessen letörölni és másra formázni/ particionálni)
Nem tudom mennyit foglal egy egyórányi felvétel (gondolom az a műsortól is függ, meg a felbontástól)
Persze, hogy lehet, felvételenként törölgethetsz (mi értelme volna, ha nem lehetne??)
A felvételek készítéséről: CSAK DVB-T vagy DVB-C forrásról lehet felvenni, analógról nem. Időzíteni tudsz a műsorújság segítségével. Ilyenkor ha a tv épp standby-ban volt bekapcsol és elindítja a felvételt, de a képet, hangot nem kapcsolja be. Amikor felvesz, akkor csak az ép rögzítés alatt álló adó nézhető. Ebből következik, hogy átvált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged