- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
maylay
csendes tag
A Startlap Tv nekem nem jön be az Internetről.Lehet azért mert nem a magyart választottam a DIGI miatt?Valakinek ez müködik?
Üdv: -
maylay
csendes tag
Hogy jót is írjak Én még nem találkoztam ilyen jóindulatú segítőkész fiatalemberrel, mint a MÉDIA MARK vevőszolgálat vezetőjével. Mindent megpróbált, hogy segítsen annak ellenére, hogy a szervizes azt mondta, hogy jó a TV. A baj, hogy nem volt ilyen TV-jük, csak ami a kiállító teremben volt az meg augusztus óta ott van ráadásul az enyém szürke az meg fekete, plusz még nagyon sokat is ment.
LCD TV-t meg nem akartam venni, mert tulajdonképpen ilyen jóképű TV-m még nem volt. A pénz visszaadni meg mivel részletre vettem bonyolult. Nem lehet azt sem tudni, hogy az új képileg rosszabb lenne- e, és az is nem-e zúgna. Sajnos el kellett fogadni ezt a tévét hátha megszokjuk a zúgást. Mivel nyugdíjasak vagyunk már nem igen lesz sok tévénk. Csak azt nem tudom, hogy csak annak a pár embernek probléma ez a zúgás, vagy bennünk van a hiba, hogy halljuk, vagy csak kifogtuk a szervizes kollega szerint megfelelő paraméterekkel rendelkező tévét.(A többi paramétert nem is vizsgálta csak a hallás vizsgálatos zúgást).
Eddig minden szórakoztató elektronikai berendezésem (video-magnó, DVD lejátszó, DVD felvevő, videó kamera, CRT tévém 72 cm-es már 8 éves semmi bajom nem volt velük) Panasonic márkájú volt. Ezek után nagyot csalódtam bennük. Nem veszek többet tőlük, gondolom, ez nem rendíti meg őket.
Üdvözlöm a sorstársakat. -
maylay
csendes tag
Két napig próbálgattam a „hülye azért nem vagyok „boltban vásárolt panasonic p42G20-as készüléket. A kép nagyon szép minden egyéb jól működik. A zúgást egy pár órai nézés után észleltem,2 nap alatt figyeltem és úgy döntöttem, hogy három napon belül van és jelzem ezt a problémát az áruházban. Azt mondták, hogy Ők ezt nem tudják, megállapítani küldenek egy Panasonic-os szervizes szakembert, ha Ő azt mondja, hogy ez a zúgás fennáll, add, erről egy papírt akkor Ők kicserélik. Amikor telefonon felhívott a szakember, hogy mondjam el mi a probléma azt mondta,” ha nem zúg, akkor nem működik”. Ekkora okosság után, már gondoltam nem igen ad igazat nekünk Ő a másik oldalon áll. Mikor délelőtt helyett megjött délután fél négykor, megállapította fülre hogy ez természetes minden készülék ilyen, Ő örülne, ha az övé csak így zúgna. A feleségemmel hiába mondtuk, hogy 3-3.5 méterről halljuk a zúgás azt mondta Ö nem hallja örülne, ha olyan lenne a füle, mint a miénk. Nézegette hátulról a készüléket azt mondja, 280W-nál már ez van de, hogy mi és miért arról nem mondott semmit. Azt mondja, hiába cserélnénk ki a többi is ugyanúgy zúg. Mivel a készülék megfelelő paraméterekkel működik ezért Ő nem ad igazolást a készülék jó. Nem értem mért gondolta, hogy ha egyébként a készülékkel megvagyunk, elégedve akkor minek mondanánk, hogy zúg, mért hazudnánk. Így csak az Ő hallásával alátámasztott vizsgálatával nagyon egyoldalú a dolog. Tehát nem sok esélye van azoknak, akik erre panaszkodnak, hogy a Panasonicnál ezt orvosolják. Azt nem feltételezem, hogy az előzőleg telefonon felhívott budapesti vevőszolgálat, akinek elmondtam a panaszomat értesítette a szervizt, hogy ne fogadják el a panaszt, mert Ők azt mondták, hogy nem természetes, ha a zúgás ilyen messziről hallatszik. Jó lenne, ha műszerrel meg tudnák állapítani, hogy milyen távolságról hallatszik a zúgás. Ezt mindkét fél részéről megnyugtató lenne. Így nagyon szubjektív ez a dolog. A vevőnek nem lehet igaza. Hol van, itt a fogyasztóvédelem van még egyáltalán ilyen?
Még egy dolog a szállítók a teherautó platóján fektetve hozták a készüléket. Mikor mondom, több helyen rá van rajzolva, hogy csak állítva szabad szállítani azt mondták azért, hogy el ne boruljon.
Azért nem vitettem vissza, mert kibontották és a panelen nem láttam semmi hibát. Gondolom a zúgásnak nincs köze ehhez.
Ezt csak okulás képpen irtam.Ez nem biztos, hogy mindenhol igy van.
Üdv -
maylay
csendes tag
Én is tegnap kaptam meg(11.30.). Nekem is ciripel. Egyébként minden mással meg vagyok elégedve.
Ha hibás 3 napon belül (74 h) vissza lehet cserélni de azt nem tudom hibaként veszik -e ezt.
Ha én is ugyanilyen cserekészüléket kapok, esetleg akkor nem sok értelme van a cserének.
Ráadásul szürkét rendeltem az még nehezebben sikerült nem volt a boltban(MM), meg kellett rendelni.
Ez is Assembled in the Czech Republic.
Üdv a sorstársaknak. -
maylay
csendes tag
Köszi végigolvastam már több fórumon is (külföldi) sokan irják, hogy igen talán ugyanennyien, hogy nem hallják. Én még nem hallottam, igaz csak nagy áruházakban jártam
Kösszi a válaszodat. -
maylay
csendes tag
Üdv:
Ilyen TV vásárláson gondolkodom. Ezek a negatívumok a sok jót, amit olvastam erről a TV-ről elrontja az egészet, kezd eltántorítani. Várom az 5 éves garanciát.Milyen ez a ciripelés, hogy lehet ezt boltban meghallani a nagy zajban. Ki próbálható a boltban a TV, ki majd újra becsomagolják.
Van valami teszt program amit pendrive-on be lehet vinni (álló, mozgókép).
Mit kell ilyenkor figyelni egy átlagos vásárlónak.
Előre is kösz a választ. -
maylay
csendes tag
Aki kipróbálta a merevlemezre történő felvételt a Pansonic G20 TV–n segítsen már legyenszíves.
USB winchestert (merevlemezt) felvétel elött formázni kell, vagy a TV a saját formátumává alakítja, és utána PC-n újra formázható ez a winchester (próbálta valaki), vagy örökre igy marad tehát máshol (PC,médialejátszó) nem használható?
Egy órányi felvétel mekkora helyet foglal el, minimum mekkora kapacítású winchester szükséges?
Lehet e törölni ha megtelt a merevlemez?
Lehet e ídőzitett felvételt készíteni - gondolom csak a digítális adásokról-,felvétel közben lehet e csatornát váltani, vagy analóg adást nézni, vagy AV–ról videót nézni?
Ha be van állítva az időzitett felvétel és elötte egy másik csatornát nézünk ilyenkor átvált az időzitett felvételre állitott csatornára?
Bocs a sok kérdésért de erröl nem olvastam a tesztben és egyéb fórumokon sem?
Igaz a legfontosabb a képmínőség de engern vásárlás elött a merevlemezre történő felvétel is érdekelne, vagy senki nem próbálta még ezt?
Elöre is köszönöm.
Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest