Hirdetés
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Igen, valószínűleg az avforums-on is helikopter a tesztelő: "it is safe to say that Panasonic’s TX-P42G20 will almost certainly remain the best HDTV at this price level for some time to come".
Az lcd egyszerűen azért népszerű, mert olcsón gyártható. Nem kell túlmisztifikálni. A mérnökök megfeszülnek, hogy egyre jobb és jobb legyen, aminek van is eredménye, bár ez rengeteg jobbágyvakító extrát is eredményezett (dinamikus kontraszt pl.).
Egyedüli indok ami miatt én pl. el tudnék gondolkozni egy lcd tv-n, az ha számítógép monitoraként akarnám használni (konzollal megy most is a régi g9 plazma és még sincs semmi beégés), de arra meg lehet kapni direkt erre gyártott céleszközt (szerk: mondjuk ez is lcd, de legalább elfér az asztalon
)...
A nagy felbontású anyagok részletvesztését meg nem értem. 30 centiről nézve egy 50"-es plazmát és egy hasonló méretű lcd-t tényleg észrevenni valami, de két méterről már semmit. A színeket sem igazán értem (a fehér maszatosságát leszámítva), sajnos a legtöbb (gyak szinte mind) lcd erősen "optimalizált" színhelyességileg, bekalibrálva már mindjárt más a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gyúrósok ide!
- Borderlands 4
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest