Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Nekem dinovom van a PChez, usb-s billentyűzetről a box360nal is lehet írni (chatbe), tehát nálam nem a kontroller a probléma, egyszerűen nem megfelelő méretű és távolságú a tévé a netezéshez és az olvasáshoz, minden másért pedig ha rákötsz a gépedre egy tévét, akkor az úgysem fog órákig bekapcsolva egy valamit megjeleníteni (pl mert sokat fogyaszt, és kikapcsolod, míg elmész a boltba)
Parci: mikró naponta pár perc, 1000W, elhanyagolható, porszívó hetente 20-30 perc, szintén. Hajszárító úgyszint. Azért a tévé kicsit más, és nem mindegy, hogy 200 vagy 600 Watt. Mondjuk a 100 és a 170 közt már nincs akkora difi, ennek én örülök is
Mert pl a pc-m IDLE-ben is fogyaszt mint a fene, az erősítőm szintúgy...
Szóval régen a 2-300 watt difi az számított, most a 40-50 watt szerintem nem számít. (nem takarékos égő esetén lecserél emberünk egyet takarékosra és máris többet nyer mint veszít)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Keresünk dokkolókat
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert pl a pc-m IDLE-ben is fogyaszt mint a fene, az erősítőm szintúgy...