- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
ok.
szörnyen bután fog hangzani. én nagyon rég óta tervezem, hogy veszek egy felső kategórás gépet. (amikor kellőképpen kiforrták magukat.) és azzal a 0 szintől, fél autodidakta módon nekiállok. ez a tanult profik számára vérlázító is lehet. a sokéves ingatlanos fényképezésem ugye nem mérvadó. de nagyon vágyom arra, hogy ne csak lakásokat fényképezzek. viszont a pillanat elkapásában lehet, hogy éppen nem fényképre, hanem mozgóképre van szükség. az életben adódó témát lehet elrendezni, és jöhet magától. na, nem bölcslekedem tovább, de csak akkor veszem meg álmaim gépét, ha tudom, hogy ha úgy adódik majd a téma, gyorsan át tudok váltani állóképről mozgóra, és állvány nélkül tudok "eladható", remegésmentes filmet rögzíteni. ilyen szempontból a concorde katasztrófa beleégett az agyamba...
-
Nem is mondtam, hogy gagyi. De annak idején pont az volt bennük a truváj, hogy nincs tükör, és egyszerűbb lesz mechanikailag, szabadabban lehet dizájnolni, és olcsóbb lehet.
@Mercutio : Használtan tükrösök is ilyen árban vannak...
@arn : " elegge osszecsusztak az egyes szintek."
Hát ez az... Nem annyira tartom indokoltnak azt az árszintet. OK, nem a GH3-at, mert az csúcs-MILC, de a többi is drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged