- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
Amúgy ha már az új os-ről linkeltetek be review-t - ami eléggé jókat ír mindenről, szóval a kijelző felbontásán kívül visszaszívom a lebénázó hsz-eiemet - gondoltam leírom már, hogy vagy én bénáztam vagy tényleg ennyire körülményes az SDK letöltése: a cipőm méretétől a postai címemen és a telefonszámomon túl meg kellett neki adni a nem létező cégem létszámát, adószámát stbstbstb, szóval egyszerűen mindent. Azt írta azért, mert ezek kellenek majd ahhoz, hogy eladjam a termékemet, de azt nem kérdezte meg, hogy csak learning státuszban szeretném használni, nem egyből adózás és cégalapítás után meggazdagodni a helloworld-ömmel.
Valaki esetleg csinált hasonlót? Ha igen, hol tévedtem?
-
-
Kumite
aktív tag
Ez a telefon esélyes arra, hogy letaszítsa a MS-ot az év telkó bukása első helyéről
Természetesen a Kin-ekre gondolok, a WP7 egy másik dobogón lesz ott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest