- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LamerGyuri #16 üzenetére
Support for 2-way/ 3-way ATI CrossFireX™ technology
Hivatalos gyártói oldalról másolva. Az alaplap (foglalat) a szar mint írtam is, ha pedig megnézted volna a bejegyzés végén lévő két képet plusz olvastad volna amit itt hozzászólásokban írtam, nem írtad volna ezt.
De ha kell csak neked bele rakok egy darab kártyát a felső slotba (legyen az egy low profilos semmi) hogy lásd akkor sem fog menni x16-on!
-
válasz
LamerGyuri #4 üzenetére
A helyzet az, hogy ennél jobb alaplap nem volt fent HA-n (még most sincs), azért esett erre a választás. Ahogy fentebb #6 ergoGnomik is írta, az első és második slot x16-ot tud, a harmadik pedig osztozik a harmadikkal. Éppen ezért nem is gondoltam erre az osztozás dologra (jelenleg egyébként a középső és legalsó foglalatban vannak a kártyák). Valami magával a foglalattal lehet (próbáltam már nem egyszer tisztítani, de nem segített). Pedig egyébként egy elég megbízható fórumtárstól vásároltam (teszt képeket is kértem, és minden rendben volt vele), így tényleg nem tudom ez most mi lehet.
Ez a serialos dolog nem rossz ötlet, erre valahogy nem gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az előző bejegyzésemben kiveséztem hogy nagyjából mik az elképzeléseim illetve mit is tervezek, de ezt egy kicsit...
- EAFC 25
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest