- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LamerGyuri #4 üzenetére
A helyzet az, hogy ennél jobb alaplap nem volt fent HA-n (még most sincs), azért esett erre a választás. Ahogy fentebb #6 ergoGnomik is írta, az első és második slot x16-ot tud, a harmadik pedig osztozik a harmadikkal. Éppen ezért nem is gondoltam erre az osztozás dologra (jelenleg egyébként a középső és legalsó foglalatban vannak a kártyák). Valami magával a foglalattal lehet (próbáltam már nem egyszer tisztítani, de nem segített). Pedig egyébként egy elég megbízható fórumtárstól vásároltam (teszt képeket is kértem, és minden rendben volt vele), így tényleg nem tudom ez most mi lehet.
Ez a serialos dolog nem rossz ötlet, erre valahogy nem gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G16
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged