- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
partxxx
tag
válasz
DarkFater #21 üzenetére
@ DarkFater
ki-miben hisz, ezen tuti nem veszünk össze =) mint írtam a történetben kollégámnak hoztam el egy ilyen fülest és persze én is kipróbáltam, ezért írtam le a tapasztalatokat
és azért választotta ezt, hogy zenehallgatás közben a zsúfolt vonaton a headset gombjával tudjon hívást fogadni, és ne kelljen előhalászni a zsebéből a telót
-
partxxx
tag
válasz
stealerASD #18 üzenetére
okostelefonhoz csak akkor, ha kipróbálod vétel előtt vagy még a boltba próbáld ki, mert több telónál tapasztaltunk kompatibilitási problémákat
mint írtam, ha passzol a telódhoz akkor jó basszus, dinamikus hangtartomány, megfelelő teljesítmény és hangszigetelés
de ha nem jó, akkor a basszust csak akkor hallatja, ha nyomod a gombot =)
-
partxxx
tag
nincsmit
természetesen számítógéphez ajánlom, nagyon szépen szólde ha nem ragaszkodsz az agybadugóshoz akkor inkább ezt a pioneer fejhallgatót
szvsz 3 éve ezt használom és sose volt olyan problémám, h elnyomta volna a fülem
természetesen ebben az árkategóriában (5-7k) találsz még jó fejlhallgatókat, de ha agybadugósat szeretnél akkor ez az ozone jó választás (még sonyból találhatsz hasonló minőségűt, kiegészítők nélkül)
-
partxxx
tag
tegnap volt szerencsém meghallgatni mit tud a kicsike
ár érték arányban teljesen korrekt
nagyon nagyon szépen szól, teljesen illeszkedik a fülbe, a fülhallgató kábele minőségre megfelelő
kiegészítők:
1.5m-es hosszabbító (külön fülhallgató és mikrofon csatlakóval)
a fentebb írt átalakító rövidebb (kb 15cm) kivitelben sz. géphezezeknek a kábelezése már semmi extrát nem mutat, gyenge műanyag
+ tok, ami a hírben mutatott képpel ellentétben csak az egyik oldalon volt zsebes
+ cserélhető gumi-izéknagyon jól szól, de kollégám 15 percen belül továbbadta, mert:
telefonhoz vette, hogy utazás közben tudjon zenét hallgatni és alkalomadtán telefonálni is tudjon a headseten, de mikor kipróbálta az xperia x8-al nem ismerte fel a teló, zenehallgatásnál hiányzott a mély
a probléma megoldódott ha folyamatosan nyomta a "felvevő" gombot a mikrofonnálkipróbáltuk még egy blade 3-al, egy samsung galaxy ace-el, samsung S4-el és azzal a különbséggel, hogy ezek a telók azonnal felismerték még mindig csak akkor volt mély ha nyomtad a gombot
akinek végülis továbbadta kollégám egy noname kínai telefonja van, aminek a gyártója már csődbe is ment
azzal a telóval tökéletesen működött, a felvevőgomb funkcionálisan jó volt ... tényleg pöpecpróbáltuk számítógéppel is, ott szintén nem volt semmilyen probléma a hangzással csak a fent említett telefonokkal
ha valaki ilyet venne feltétlen próbálja ki a saját készülékévelkollégám 5400-ért vette és adta tovább
ha értékelni kellene 5/10 (1/10 a hibás működés miatt, 9/10 ha szépen szól)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest