- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoLa_2
csendes tag
válasz
tariattila #195 üzenetére
Opera mobile nekem nemjött be, ráadásul sok gond volt vele még mikor megjelent. Kilépkedett lassú volt stb. Sajnos email dolog nem ilyen egyszerű, mivel nokia massaeging (régen külön szoftver) 3x firmware től bekerült telóba sima üzenetes dogok helyére üzenet menübe. Amit látsz hogy külön vannak fiokok meg minden olyan mint régen de ez lényegében emuláció. mert már nem külön külön hanem egységesen történik emailok kezelése email.nokia.com létrehoz egy fiokot és oda gyűjti különböző fiokjaidat. próbáld ki email.nokia.com -ra lépj be elsőként megadott fiokadataiddal és jelszóval.Befog engedni megfogsz lepődni.
Symbián után én androidra váltottam, (most nemakarok ifon féle flémelésbe menni) de android és symbian ég és föld. Most hogy kiismertem azért van összehasonlítási alapom mivel 4 éve s60 symbiant használtam 3 telóval 3 release-t, és nemrég csöppentem androidos világba. Van külöbség. Ugyan ennek is vannak hibái sőt ebben is sok bugot találtam (1.6 jelenleg az enyém) de így is lekörözi sokszorosan s60-t.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Korlátok nélküli ingyenes autós és gyalogos navigációt kínál a Nokia valamennyi beépített GPS vevővel rendelkező okostelefonjához.
- Politika
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- Google Chrome
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest