Új hozzászólás Aktív témák

• KoLa_2

csendes tag

válasz tariattila #195 üzenetére

Opera mobile nekem nemjött be, ráadásul sok gond volt vele még mikor megjelent. Kilépkedett lassú volt stb. Sajnos email dolog nem ilyen egyszerű, mivel nokia massaeging (régen külön szoftver) 3x firmware től bekerült telóba sima üzenetes dogok helyére üzenet menübe. Amit látsz hogy külön vannak fiokok meg minden olyan mint régen de ez lényegében emuláció. mert már nem külön külön hanem egységesen történik emailok kezelése email.nokia.com létrehoz egy fiokot és oda gyűjti különböző fiokjaidat. próbáld ki email.nokia.com -ra lépj be elsőként megadott fiokadataiddal és jelszóval.Befog engedni megfogsz lepődni.
    Symbián után én androidra váltottam, (most nemakarok ifon féle flémelésbe menni) de android és symbian ég és föld. Most hogy kiismertem azért van összehasonlítási alapom mivel 4 éve s60 symbiant használtam 3 telóval 3 release-t, és nemrég csöppentem androidos világba. Van külöbség. Ugyan ennek is vannak hibái sőt ebben is sok bugot találtam (1.6 jelenleg az enyém) de így is lekörözi sokszorosan s60-t.

Új hozzászólás Aktív témák