- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
Régen nekem sem jött be az opera de amit pár hete adtak ki az már jobb mint a gyári..(nekem legalábbis...)
Kipróbálnám szivesen én is jobban az androidot...már csak a google miatt (mail,docs,naptár,picassa...mindenem ott van..gondolom azokat keni vágja...
bár elérem őket symbiannal is de érzem, hogy lehetne jobb is...namaj'egyszer... -
tariattila
veterán
Opera Mobile 10 Beta !!! Az nekem bug mentes 100% !
A mailra pedig: nem kell túl bonyolítani az üzeneteknél / e-mail fiók beállításoknál ki kell tölteni a ki és bejövő szerverprofilokat és kész.. nem kell semmi nokiás bonyolítás...
Nekem a Gmail tökéletesen megy... bár mostanában azt is Opera-val nyitom meg mert akkor teljes értékűként tudom élvezni..(és nem sokkal több adatforg.-ot generál...)Bár sok igazság van abban amit mondasz...én is hasonló okok miatt hagytam fel majdnem a nokiával... Most békeidőszak van amíg kiderül mi lesz a reakció erre a navi. témára a többi gyártónál... és mivel a google-on használok szinte minden funkciót így erősen kacsintgatok az android irányába...
-
Gabesz1019
senior tag
Én amikor tavaly nyáron megvettem a telefont nagyon örültem neki. Ilyen okos telefonom még sosem volt. Sokat gondolkodtam a Samsung Omnia és az 5800 között. Aztán a Symbian döntött az 5800 javára. Teltek múltak a hetek hónapok kijött a 31-es szoft. mely valamelyest javított a telefonon, de már nagyon kellett ez a 40-es.
Amíg ez nem jött ki addig én is azt éreztem, hogy hiába vettem egy Nokiát magasból tesznek rám a finnek.Azonban ahogy kijött az új fw ismét azt éreztem, hogy jól döntöttem, hogy ezt választottam. A mostani navi-s lépés is szerintem egy kedves gesztus a Nokia részéről.
Talán a Nokia is rájött, hogy nem csak megszerezni kell a partnereket, hanem meg is kell tartani Őket. Kíváncsian várom a jövőben piacra kerülő modelleket is. Szerintem a Symbian-ban van még tartalék + ugyebár jön a Symbian 2 és ha azt is megkapnánk 5800-ra azzal azt hiszem sokaknál szerezne jó pontot a Nokia. (Nálam biztos
)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Korlátok nélküli ingyenes autós és gyalogos navigációt kínál a Nokia valamennyi beépített GPS vevővel rendelkező okostelefonjához.
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hegesztés topic
- Androidos tablet topic
- Sorozatok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pitaka Ultra Slim Case iPhone 16 Pro max
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest